Brașov. Sala Sporturilor transformată în „spital de campanie“ pentru coronavirus. George Scripcaru: „Concret, această locație va fi pregătită pentru situațiile de urgență care pot apărea și utilizată pentru tot ce înseamnă …”

Last Updated on aprilie 13, 2020 Lucrurile se complică la Brașov. Sunt 253 de persoane infectate cu coronavirus și nu sunt semne că numărul celor infectați va scădea. Din acest motiv, Sala Sporturilor va fi pregătită pentru a deveni centru medical de tratare a cazurilor mai puțin grave de coronavirus, dar care necesită totuși supraveghere medicală, astfel încât unitățile spitalicești să nu fie suprapopulate și să se ocupe de cazurile cele mai grave.

Primarul George Scripcaru: „Azi ne-am întâlnit cu domnul prefect, cu doamna Neculau, directoarea DSP-ului, doamna Vecerdi, director al UPU, și domnul Lucian Marciu, comandantul ISU Brașov, și cu alți responsabili din cadrul Primăriei Brașov, pentru a detalia ceea ce avem noi de făcut pentru a pregăti locația Sala Sporturilor ca și o bază ce va fi amenajată, igienizată și dezinfectată, având în vedere perspectiva la care ne raportăm din punctul de vedere al evoluției pandemiei.

Brașov. Sala Sporturilor transformată în „spital de campanie“ pentru coronavirus. George Scripcaru: „Concret, această locație va fi pregătită pentru situațiile de urgență care pot apărea și utilizată pentru tot ce înseamnă ...” 1

Concret, această locație va fi pregătită pentru situațiile de urgență care pot apărea și utilizată pentru tot ce înseamnă tratarea bolnavilor. În aproximativ o săptămână noi vom face pregătirea acestui spațiu, urmând ca ulterior să fie luate în calcul dotările, logistica, echipamentele care sunt necesare ca la un spital care va trebui să fie funcțional, având în vedere numărul de persoane care ar putea aglomera spitalul județean.”

Previous Story

Brașov. Alte 15 persoane infectate cu coronavirus, 253 în total. 1731 la Suceava, 774 la București

Next Story

Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență din Focșani