Brașov. Regina Maria: „Am organizat un serviciu de preluare a cazurilor ce nu suportă amânare. În toate locațiile din rețeaua REGINA MARIA, au fost implementate măsurile necesare pentru ca atât personalul, cât și pacienții să fie în siguranță. Vă rugăm apelați …”

Last Updated on aprilie 24, 2020 Regina Maria anunță că a organizat pentru brașoveni un centru de triere pentru urgențe.

REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate: „Pentru a fi mai aproape de pacienți, în Policlinica Centru Civic Brașov am organizat un serviciu de preluare a cazurilor ce nu suportă amânare.

Brașov. Regina Maria: „Am organizat un serviciu de preluare a cazurilor ce nu suportă amânare. În toate locațiile din rețeaua REGINA MARIA, au fost implementate măsurile necesare pentru ca atât personalul, cât și pacienții să fie în siguranță. Vă rugăm apelați ...” 1

Vă rugăm apelați direct numărul de telefon dedicat 0729.009.370, înainte de a ne vizita, fără programare prealabilă în Call-Center. Un consultant medical se va asigura că vă putem pune la dispozitie îngrijirile necesare de care aveți nevoie.

În Policlinica Centru Civic Brasov, la fel ca în toate locațiile din rețeaua REGINA MARIA, au fost implementate măsurile necesare pentru ca atât personalul, cât și pacienții să fie în siguranță”.

Previous Story

Brașov. Alte 3 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. 14 în total

Next Story

Brașov. Mămică, despre Spitalul de Copii: „Băiețelul meu a trecut acum 2 zile printr-o operație în urma unei duble fracturi la mana stânga. Tot personalul s-a comportat exemplar, ținând cont de faptul ca a trebuit sa stea băiețelul singur în spital, datorita pandemiei cu coronavirus. Noaptea de Înviere ne-am petrecut-o la UPU unde …”