Brașov. Primarul George Scripcaru, explicații privind desființarea locurilor de parcare de la Parcul Central. „Una dintre benzile de pe Nicolae Iorga va fi transformată în …”

Last Updated on aprilie 14, 2020 Primarul George Scripcaru încearcă să le explice șoferilor de ce le-a desființat locurile de parcare de la Parcul Central.

George Scripcaru, citat de bizbrasov.ro: „Una dintre benzile de pe Nicolae Iorga va fi transformată în bandă specială, separată de restul traficului, dedicată exclusiv mijloacelor de transport în comun.

Brașov. Primarul George Scripcaru, explicații privind desființarea locurilor de parcare de la Parcul Central. „Una dintre benzile de pe Nicolae Iorga va fi transformată în ...” 1
(foto Serban Sovaiala)

Practic, vor rămâne două benzi pentru circulația celorlalte autovehicule, iar dacă rămânea parcarea din dreptul parcului, una dintre benzi ar fi fost mai tot timpul blocată de mașinile care intrau/ieșeau din parcare sau de cei care așteptau eliberarea unui loc.

În acest fel se poate asigura un trafic fluent pe două benzi, iar pe prima bandă vor circula doar autobuzele”

Previous Story

Maternitatea Brașov: „Mulțumim Regina Maria pentru cele 100 teste GRATUITE Coronavirus rt PCR oferite si lucrate pentru personalul medical al spitalului nostru. Stat si privat, împreună …”

Next Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin face teste de coronavirus pentru medici și pacienți. „Spitalul Sf. Constantin are de săptămâna aceasta un nou laborator de biologie moleculară în cadrul căruia …”