Brașov. Mămică, despre Spitalul de Copii: „Băiețelul meu a trecut acum 2 zile printr-o operație în urma unei duble fracturi la mana stânga. Tot personalul s-a comportat exemplar, ținând cont de faptul ca a trebuit sa stea băiețelul singur în spital, datorita pandemiei cu coronavirus. Noaptea de Înviere ne-am petrecut-o la UPU unde …”

Last Updated on aprilie 24, 2020 O mămică mulțumește cadrelor medicale de la Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov pentru modul cum s-au comportat în cazul copilului ei.

Melina S., despre Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov: „ Băiețelul meu a trecut acum 2 zile printr-o operație în urma unei duble fracturi la mana stânga. Tot personalul s-a comportat exemplar, ținând cont de faptul ca a trebuit sa stea băiețelul singur în spital, datorita pandemiei cu coronavirus.

Brașov. Mămică, despre Spitalul de Copii: „Băiețelul meu a trecut acum 2 zile printr-o operație în urma unei duble fracturi la mana stânga. Tot personalul s-a comportat exemplar, ținând cont de faptul ca a trebuit sa stea băiețelul singur în spital, datorita pandemiei cu coronavirus. Noaptea de Înviere ne-am petrecut-o la UPU unde ...” 1

Noaptea de Înviere ne-am petrecut-o la UPU unde absolut toată lumea s-a purtat extraordinar (ii mulțumim din suflet domnului doctor Papa Adrian pe aceasta cale). Dorim întregului personal al Spitalului de copii, cât și conducerii spitalului, multă putere de munca și lucrurile sa rămână asa cum sunt, fiindcă totul este asa cum trebuie.

Le mulțumim și dr Barbu, dr Totoianu și dr Muntean pentru grija acordata, doamnelor asistente, infirmiere! Va mulțumim pentru ca ne-ați ajutat sa trecem ușor peste aceasta încercare! Jos pălăria pentru Dumneavoastră!”

Previous Story

Brașov. Regina Maria: „Am organizat un serviciu de preluare a cazurilor ce nu suportă amânare. În toate locațiile din rețeaua REGINA MARIA, au fost implementate măsurile necesare pentru ca atât personalul, cât și pacienții să fie în siguranță. Vă rugăm apelați …”

Next Story

Brașov. 46 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Numărul mic al paturilor de ATI de la Braşov “ţine de managementul local”, spune ministrul Sănătății