Brașov. Ioan, infectat cu coronavirus: „În cazul meu virusul s-a manifestat la plamani, si am ajuns să am un “sejur” de 10 zile la terapie intensiva, unde am dat de ceea ce unii numim EROII, pentru mine tot personalul de la ATI Spitalul Județean Brașov sunt niste EROII si cred ca noi toti ar trebui sa ii vedem așa. Experienta de acolo m-a schimbat si mă va mai schimba o perioada. Acum mulțumesc lui …”

Last Updated on aprilie 29, 2020 Un tânăr din Brașov, infectat cu coronavirus, mulțumește medicilor de la terapie intensiva de la Spitalul Județean pentru că i-au salvat viața. Acum este internat la Spitalul Clinic De Boli Infectioase Brasov.

Pe Facebook, Ioan Bobit a scris: „Salutare dragilor, dupa o perioadă in care nu credeam ca exista Coronavirus, a venit si momentul in care l-am simțit pielea mea.

Brașov. Ioan, infectat cu coronavirus: „În cazul meu virusul s-a manifestat la plamani, si am ajuns să am un "sejur" de 10 zile la terapie intensiva, unde am dat de ceea ce unii numim EROII, pentru mine tot personalul de la ATI Spitalul Județean Brașov sunt niste EROII si cred ca noi toti ar trebui sa ii vedem așa. Experienta de acolo m-a schimbat si mă va mai schimba o perioada. Acum mulțumesc lui ...” 1

Majoritatea mă știți, nu am facut excese, am încercat sa duc o viata cat de cat sanatoasa, sport si mișcare ritm moderat câteodată spre mai mult si divers.

Dar in cazul meu virusul s-a manifestat la plamani, si am ajuns să am un “sejur” de 10 zile la terapie intensiva, unde am dat de ceea ce unii numim EROII, pentru mine tot personalul de la ATI Spitalul Județean Brașov sunt niste EROII si cred ca noi toti ar trebui sa ii vedem așa.

Experienta de acolo m-a schimbat si mă va mai schimba o perioada.
Acum mulțumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, respir singur , merg singur ( obosesc ca mosii câteodată da nah), imi revin.
Sunt la faza de facut testele pentru Coronavirus.

Vreau să vă MULTUMESC tuturor pentru tot, am fost copleșit in fiecare zi de mesajele voastre pe Facebook, WhatsApp,SMS telefon, fiecare mesaj m-a facut sa imi dau seama ca in 30 ani nu am trecut degeaba prin viață.

Vă mulțumesc pentru inca o data!
Nimic fără Dumnezeu!!!
#respectatiregulile
Doar liniște este tot ce cer, va mulțumesc!”

Previous Story

Brașov. Așa va arăta spitalul modular ATI. Fundația HERA: „Construcția va funcţiona pe perioada pandemiei ca secţie ATI exterioară spitalului preluând pacienţi critici. Secţia este formată din 27 paturi dispuse în 4 saloane, 3 rezerve de tip izolator şi spaţii cu funcţiuni suport pentru secţie. Se vor realiza fundaţii …”

Next Story

(Foto) Nu la Brașov. Un avion TAROM cu 1.388.300 de echipamente de protecție pentru spitalele din Cluj a aterizat astăzi. Rezultatul Primăriei, Consiliului Județean și asociațiilor civice clujene