Brașov. Alte 7 cadre medicale infectate cu coronavirus

Last Updated on aprilie 30, 2020 Alte cadre medicale din Brașov au fost infectate cu coronavirus. Anunțul a fost făcut joi de Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie, dr. Nicușor Bîgiu.

„Este vorba de 4 asistente și 3 infirmiere. Toate sunt acum internate la spital nostru și sunt asimptomatice. Cele 7 persoane au fost testate în cea de-a 11 zi de repaus din cele 14, când sunt cazate la un hotel”, a explicat Bîgiu, citat de bzb.ro.

Brașov. Alte 7 cadre medicale infectate cu coronavirus 1

Conform procedurilor stabilite la nivelul spitalului, personalul medical care interacționează cu pacienții COVID-19 lucrează câte 7 zile, apoi stau în autoizolare câte 14 zile. În acest moment, cadrele medicale sunt testate în ultimele zile de izolare, însă managerul spitalului spine ca are în plan ca aceste teste să se facă și la intrarea în turele de 7 zile.

Pe de altă parte, dr. Bîgiu a declarat că până acum,de la această unitate sanitară au fost externați 36 de pacienți vindecați de COVID-19.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Cam așa ar trebui să arate parcul din Bartolomeu – Avantgarden. Nu la marginea orașului, nu pe gunoaie. Cât mai repede, cu atât mai bine pentru zonă care încă poate fi salvată de la un dezastru asemănător cu ce se întâmplă în Tractorul nou”

Next Story

George Scripcaru abandonat de PNL Brașov?! S-a votat împotriva distrugerii dealurilor din Șchei! Allen Coliban (USR): „O victorie a noastră, a tuturor, a brașovenilor!”