Brașov. A murit Prof Dr Alin Cucu. „Prezenta lui in peisajul medical brașovean a fost ceva inedit. Ascendența sa familiala, bunicul pictorul Cabadaev și mama profesor universitar la UMF Cluj, a avut o influență majoră asupra personalității sale. A fost un medic artist sau un artist medic? Greu de răspuns. Agreat sau …”

Last Updated on aprilie 27, 2020 A murit Prof Dr Alin Cucu.

Gabriel Moraru: „În vremuri atipice a plecat dintre noi un om mai puțin tipic: Alin Cucu.
L-am cunoscut în vremea studenției la Cluj și l-am reîntîlnit la Brașov cu mulți ani în urmă cînd a preluat conducerea catedrei de Chirurgie la Facultatea de medicină.
Prezenta lui in peisajul medical brașovean a fost ceva inedit. Ascendența sa familiala, bunicul pictorul Cabadaev și mama profesor universitar la UMF Cluj, a avut o influență majoră asupra personalității sale. A fost un medic artist sau un artist medic? Greu de răspuns.

Brașov. A murit Prof Dr Alin Cucu. „Prezenta lui in peisajul medical brașovean a fost ceva inedit. Ascendența sa familiala, bunicul pictorul Cabadaev și mama profesor universitar la UMF Cluj, a avut o influență majoră asupra personalității sale. A fost un medic artist sau un artist medic? Greu de răspuns. Agreat sau ...” 1

Agreat sau contestat de colegi a fost mereu iubit de studenți.
A fost un om modest,intelegator,mereu dispus să ajute pe oricine fără vreo condiționare.
Am avut privilegiul să mă număr printre prietenii săi precum și delicata misiune de a-i fi medic curant în ultimă perioadă .Chiar și în clipele de grea suferință nu a uitat să fie un om modest,politicos,prevenitor și recunoscător.

Domnule profesor,stimate coleg și drag prieten odihnește în pace.
“Prim medic”
Gabriel Moraru”

Diana Cormos: „Un OM deosebit, un suflet minunat, un profesor iubit de generatii de studenti, un doctor adevarat, un prieten, Prof Dr Alin Cucu a plecat azi dintre noi spre o lume mai buna.

Drum lin spre ceruri!
Condoleante familiei!”

Previous Story

Brașov: Trei pacienţi cu Covid-19 în stare gravă, transferaţi cu elicopterul de la Brașov la Ploieşti

Next Story

De ce Brașovul nu are parcuri, doar părculețe? Mihai Nanu: „Pentru că adesea vorbim despre parcuri și nevoia creării unora în cartiere, e bine să lămurim niște definiții așa cum au fost încadrate urbanistic: