Brașov. 4 indivizi reținuți la Codlea după ce s-au bătut luni seara cu jandarmii și polițiștii. 16 persoane au fost reținute și la Săcele

Last Updated on aprilie 21, 2020 Procurorii brașoveni au reținut 4 indivizi care s-au bătut luni seara cu jandarmii și polițiștii. 16 persoane au fost reținute ieri și la Săcele.

Polițiștii si jandarmii brașoveni au intervenit într-un cartier din Codlea, după ce luni seara membrii a două familii s-au înjurat și lovit folosind pietre și diferite obiecte, anunță stiripesurse.ro.

Brașov. 4 indivizi reținuți la Codlea după ce s-au bătut luni seara cu jandarmii și polițiștii. 16 persoane au fost reținute și la Săcele 1

La intervenția forțelor de ordine, mai multe persoane implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent față de lucrătorii de poliție locală și jandarmerie.

Trei polițiști și un jandarm au fost răniți.

Persoanele implicate au fost audiate, iar cercetările se fac pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Până la acest moment, au fost reținute 4 persoane, care au fost introduse în Centrul de Reținere și arestare preventivă al IPJ Brașov și vor fi prezentate unității de parchet cu propuneri procedurale.

Previous Story

Brașov. Poți ajuta? Medicul Dan Grigorescu: „Unitatea Funcțională de Arși de la Spitalul Județean are nevoie de: ”

Next Story

Brașov. Alte 5 persoane infectate cu coronavirus, 345 în total. 2238 la Suceava, 1033 la București