Alți 3 asistenți medicali de la Ambulanța Codlea, infectați cu coronavirus

Last Updated on aprilie 2, 2020 Continuă îmbolnăvirile de coronavirus la Ambulanța Codlea.

Substația de Ambulanță Codlea a fost închisă după ce două asistente medicale au fost confirmate pozitiv la testul coronavirus, iar personalul medical a fost internat în spital pentru teste sau autoizolat la domiciliu, după caz. În cursul zilei alte 3 persoane din 5 internate au fost confirmate pozitiv, anunță codlea-info.ro.

Alți 3 asistenți medicali de la Ambulanța Codlea, infectați cu coronavirus 1

Practic la acest moment există un total de 5 persoane confirmate la ambulanță.

Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea, face apel la calm, responsabilitate și comunicare: ”Din păcate, Codlea nu a fost ocolită, însă vreau să tratați cu seriozitate și responsabilitate situația în care ne aflăm.

Cu toții avem acasă părinți, bunici, unii dintre noi copii și nu trebuie să permitem ca acest virus să se răspândească. Repet, cei care știți că ați intrat în contact cu ai noștri colegi de la Ambulanța Codlea, autoizolați-vă. COMUNICAȚI-NE dacă încă nu știți ce proceduri trebuie urmate.

Colegi de la Serviciul de Ambulanță Codlea, care acum vă aflați în autoizolare , fiți responsabili și respectați toate aceste măsuri de prevenție. Suntem alături de voi, de la distanță. În niciun caz, nu ne dorim să pierdem lupta cu acest inamic invizibil. Sănătate multă tuturor!”

Previous Story

Surse. Brașov. 105 de bolnavi cu coronavirus. 539 la București, 665 la Suceava

Next Story

Brasov. 117 persoane infectate cu coronaviurs!