Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență din Focșani

Last Updated on aprilie 13, 2020 Medici de la Spitalul Militar din Brașov au preluat comanda și spitalului județean din Focșani, după ce au preluat comanda și celui din Suceava.

O echipă condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență din Focșani, după ce managerul unității a fost testat pozitiv pentru COVID-19, anunță Digi 24.

Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență din Focșani 1

Din echipă mai fac parte și Bianca Andoni (personal civil contractual) – director medical, locotenent-colonelul Andrei Ciprian Vulpe – ofițer de logistică și locotenent-colonelul Adrian Ceaușu – ofițer de stat major, potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării.

Pe de altă parte, Spitalul Județean Deva, a cărui conducere a fost preluată săptămâna trecută de medici militari, a ieșit din carantină, a devenit funcțional și este pregătit pentru preluarea cazurilor de COVID-19, potrivit comunicatului.

Spitalul a fost dezinfectat, s-au asigurat circuitele necesare elaborate de către medicii epidemiologi și s-a stabilit prima echipă de lucru pentru următoarele 14 zile formată din personal medical, sanitar și auxiliar.

Previous Story

Brașov. Sala Sporturilor transformată în „spital de campanie“ pentru coronavirus. George Scripcaru: „Concret, această locație va fi pregătită pentru situațiile de urgență care pot apărea și utilizată pentru tot ce înseamnă …”

Next Story

Brașov. Alte 10 cazuri de infectare cu coronavirus, 263 în total. 1733 la Suceava, 789 la București