Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran

Last Updated on aprilie 24, 2020 Pompierii de la ISU au avut noaptea trecută o intervenție dificilă în Șimon, Bran.

ISU Brasov: „Casă cuprinsă de flăcări în localitatea Șimon
În jurul orei 04.00, un apel la numărul 112 anunța izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Șimon.

Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 1 Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 2 Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 3

La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă (2 autospeciale aparținând Sectiei de pompieri Zărnești, o autospecială de la SVSU Moieciu si o alta autospecială de la SVSU Bran).

Incendiul se manifesta generalizat, la întreaga construcție de tip parter+mansardă, când au ajuns echipajele la fața locului.

Casa era contruită din lemn, astfel încât incendiul s-a dezvoltat și s-a propagat cu repeziciune. S-a intervenit pentru stingerea incendiului, iar alimentarea autospecialeleor cu apă s-a făcut de la distanță de aproximativ 4 km.

Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 4 Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 5

Persoanele care se aflau în casă s-au autoevacuat si din fericire nu s-au înregistrat victime. Casa a ars aproape în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.
Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”.

Foto Brașov. A ars cea mai frumoasă pensiune din Bran 6

Jurnalista Electra Ghiza: „Cea mai frumoasă pensiune din Bran, etalon de arhitectură tradițională și servicii de excelență, s-a facut scrum într-un incendiu, azi-noapte”.

Previous Story

Brașov. Testare coronavirus, la cerere, la Spitalul Sf Constantin Brasov. Medicul Bogdan Moldovan: „Esti îngrijorat de eventualitatea de a fi afectat de Covid? “Nu ești eligibil” pentru testare “conform criteriilor DSP”?”

Next Story

Brașov. Leagăn furat din parcul Tractorul. Primăria îl caută. L-ai văzut?