(Video) Brașov. Allen Coliban și-a lansat candidatura la Primărie pe Facebook, renunțând la o lansare oficială din cauza coronavirusului

Last Updated on martie 13, 2020 Senatorul Allen Coliban va fi candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Brașov. El a făcut anunțul joi seara pe Facebook dintr-o cameră de hotel, renunțând la o lansare oficială din cauza coronavirusului.

Allen Coliban: „În contextul pandemiei de coronavirus, am ales să fac anunțul acesta, scurt și direct:
Candidez la Primăria Brașov din partea Alianței USR PLUS!

(Video) Brașov. Allen Coliban și-a lansat candidatura la Primărie pe Facebook, renunțând la o lansare oficială din cauza coronavirusului 1

Sunt hotărât să schimb felul în care este administrat Brașovul și să îl transform în orașul pe care ni-l dorim cu toții!”
Vezi aici Video:

Radu Hossu: „Allen Coliban a anunțat că e oficial candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Brașov. Vedeți la el pe pagină.

Asta nu ar fi o surpriză. Surpriza a fost “lansarea”. Făcută printr-un live, dintr-o cameră de hotel din București, pentru că el e și senator și azi a avut responsabilitatea de a fi prezent la votul pentru noul guvern. Bine, votul nu a mai fost, pentru că totul s-a transformat intr-o prosteală jenantă – mulțumim PNL.

Prin urmare, cum spuneam acum vreo 6 luni, la Brașov (datorită rezultatelor anterioare), primarul George Scripcaru are un competitor real. Ultimul cu care s-a confruntat serios a fost Cătălin Leonte, dar acesta a pierdut (vorbesc oamenii) printr-un anti-joc făcut chiar de PSD pe ultima sută de metri. Să vedem cum se va descurca actualul primar acum, cu un nou competitor ce pare hotărât.

Cum coronavirusul a devenit pandemie și temă principală de discutat, îmi pare corectă abordarea lui Coliban, de a face un anunț simplu, decât să adune zeci de persoane din presă, membri de partid și cetățeni într-o sală. Atitudinea e ușor de pus în opoziție cu cea a lui Cîțu. Unul pare responabil în acțiunile lui, celălalt e evident iresponsabil.

Bun. Habemus bătălie politică la Brașov. May the best man (nu s-a anunțat nicio femeie candidat până acum) win!”

Previous Story

Brașov. De ce? Managerul Spitalului de Boli Infecțioase a demisionat

Next Story

Brașov. George Scripcaru și Adrian Veștea la izolare 14 zile? Veștea a fost în contact cu senatorul depistat cu coronavirus