(Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui… Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să …”

Last Updated on martie 15, 2020 Mulți brașoveni au înțeles că trebuie să reducă activitățile din cauza coronavirusului, orașul a fost aproape pustiu azi. Unii brașoveni nu au înțeles însă că în magazine nu trebuie să se înghesuie.

Fejer Alexandru: „Astăzi am fost la cumpărături. Si nu, eu nu merg la cumpărături cât să îmi cumpăr ca nebunul alimente de frica “coronavirus”, doar strictul necesar. Insă păcat că nu toată lumea gândește ca mine.

(Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 1 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 2 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 3 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 4

Am scos bicicleta din casă și înainte de a ajunge la magazin, m-am plimbat un pic prin oraș. Era ora 12:00. Străzile sunt pustii, parcurile sunt pustii, oameni mai deloc și aveam senzația că trăiesc un film SF eu fiind obișnuit cu aglomerație în oraș mai ales la aceste ore. În oraș zici ca este 1 Ianuarie și acum se trezesc oamenii din beția după trecerea dintre ani. Doar un câine m-a întâmpinat în parc la Șaguna,oameni deloc.

Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui… Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să merg la al doilea magazin kaufland din oraș să iau cele necesare.

(Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 5 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 6 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 7 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 8 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 9 (Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui... Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să ...” 10

Însă interesant : stocuri suficiente la hârtie igienică. La noi oamenii nu se îngrămădesc la hârtie igienică ( cum se întâmplă pe alte continente), la noi mâncarea e pe primul loc. Dacă e să murim, măcar murim sătui.(…)”.

Previous Story

Alte două persoane cu coronavirus la Brașov! 6 în total

Next Story

Brașov. Adriana: „Oncocard. Coadă afară, in hol o asistentă echipată până în dinți (are inclusiv ochii protejați) măsoară fiecărui pacient temperatura cu un pistol cu infraroșu, după care te dezinfectează și îți arată cutiile cu măști și protecție pentru încălțăminte …mama intră în rând cu ceilalți pacienți. Ea poartă deja mască. Ceilalți nu. Deși sunt toți bolnavi de cancer, fără excepție. Îi rog frumos pe cei din…”