Brașov. Vali Simi: Azi am fost sa verificam daca persoanele aflate in izolare la domiciliu respecta interdicția. Din 4 familii verificate, 3 erau acasă. In al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini. Mama, vânzătoare într-un mare magazin din Brașov, era la munca. Tatăl, pensionar, era …”

Last Updated on martie 11, 2020 Coronavirusul are „succes” din cauza inconștienți oamenilor. Dacă li se spune să stea izolați două săptămâni stau doar câteva zile. Pentru că ei se consideră sănătoși, nu-și pun problema că sunt purtători și pot îmbolnăvi pe alții.

Vali Simi: „Scapă cine poate…Azi am fost sa verificam daca persoanele aflate in izolare la domiciliu respecta interdicția.
Din 4 familii verificate, 3 erau acasă.

Brașov. Vali Simi: Azi am fost sa verificam daca persoanele aflate in izolare la domiciliu respecta interdicția. Din 4 familii verificate, 3 erau acasă. In al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini. Mama, vânzătoare într-un mare magazin din Brașov, era la munca. Tatăl, pensionar, era ...” 1

In al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini.

Mama, vânzătoare într-un mare magazin din Brașov, era la munca. Tatăl, pensionar, era acasă. La 20 de minute de la verificare, mama a venit repede acasă.

Nu va pot spune ce revoltați au fost toți când i-am întrebat de ce nu respecta izolarea. “Nu am primit nicio hârtie/Aveți dovada ca am luat la cunoștință de interdicție ?/Suntem sănătoși domne, nu vedeți ca a trecut o săptămâna si nu avem nimic ?/Asa domne am ieșit..si ce ? Daca ma enervez ma duc in tot blocul, care e problema ta acum ? “.

Am chemat DSP -ul care probabil o sa ii sancționeze zilele acestea. Dar dezamăgirea a fost atât de mare…Mai ales când vecinii la care fusese fata in vizita, amândoi peste 60 de ani, m-au abordat si m-au întrebat de ce facem aceste verificări, ca trebuie sa avem credința ca totul o sa fie bine si ca sigur nu se întâmplă nimic…sa nu mai exageram atât.

Dupa care vecinul s-a dus la cei aflati in izolare sa bea un spriț…”

Previous Story

Brașov. Universitatea Transilvania suspendă cursurile din cauza coronavirusului!

Next Story

Brașov. Cort de triaj epidemiologic la Spitalul Județean, măsură anti-coronavirus