Brașov. Unde e dezinfecția? Corneliu Teposu: „Ieri am mers cu un MAZ infect, azi sunt într-un autobuz MAN cu scaune pe care lucește jegul. Dezinfecția ar trebui să presupună măcar niște scaune curate… Dar tot ar fi bine dacă ar curăța zonele pe care oamenii pun mâinile: barele de sprijin și alte locuri pe care pun mâinile frecvent”

Last Updated on martie 12, 2020 Brașov. Unde e dezinfecția? Corneliu Teposu: „Ieri am mers cu un MAZ infect, azi sunt într-un autobuz MAN cu scaune pe care lucește jegul. Dezinfecția ar trebui să presupună măcar niște scaune curate… Dar tot ar fi bine dacă ar curăța zonele pe care oamenii pun mâinile: barele de sprijin și alte locuri pe care pun mâinile frecvent”

Primăria Brașov a promis că va dezinfecta autobuzele, o măsură pentru stoparea coronavirusului. Din păcate continuă să circule autobuze jegoase prin oraș care nu au mai văzut detergent de mult timp.

Corneliu Teposu: Din comunicatul Primăriei Brașov, 10 martie:
“Dezinfecţia zilnică pentru prevenirea îmbolnăvirii populaţiei cu boli respiratorii, viroze şi combaterea gripei în toate imobilele de interes public, a tuturor mijloacelor de transport în comun şi a terminalelor RATBV.”

Brașov. Unde e dezinfecția? Corneliu Teposu: „Ieri am mers cu un MAZ infect, azi sunt într-un autobuz MAN cu scaune pe care lucește jegul. Dezinfecția ar trebui să presupună măcar niște scaune curate... Dar tot ar fi bine dacă ar curăța zonele pe care oamenii pun mâinile: barele de sprijin și alte locuri pe care pun mâinile frecvent” 1

Au uitat să zică de când încep. Ieri am mers cu un MAZ infect, azi sunt într-un autobuz MAN cu scaune pe care lucește jegul. Dezinfecția ar trebui să presupună măcar niște scaune curate… Dar tot ar fi bine dacă ar curăța zonele pe care oamenii pun mâinile: barele de sprijin și alte locuri pe care pun mâinile frecvent.

Problema e că nu miroase a dezinfectanți în niciun autobuz al RATBV.

La planul de prevenirea îmbolnăvirii stăm bine. Pe hârtie, așa cum se obișnuiește la Brașov.

P.S. La Turda au putut instala și dispensere cu dezinfectanți pentru mâinile călătorilor.

Previous Story

Brașov. Update. 20,000 de lei amendă pentru femeia „neizolată” la domiciliu prinsă de poliție la vecini, la cafele. Vali Simi: „În al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini…”

Next Story

Brașov. De ce? Managerul Spitalului de Boli Infecțioase a demisionat