Brașov. Suspect de coronavirus. S-a întors din Italia, cu febră și tuse. Internat la Spitalul de Boli Infecțioase

Last Updated on martie 12, 2020 Prefectura Brașov a anunțat joi dimineață că o persoană este suspectă de coronavirus. S-a întors din Italia, cu febră și tuse.

Instituția Prefectului Județul Brașov: Monitorizare coronavirus la nivelul județului Brașov, 12.03.2020, conform Direcției de Sănătate Publică Brașov:
▪ 0 persoane infectate
▪ 35 de persoane în carantină

Brașov. Suspect de coronavirus. S-a întors din Italia, cu febră și tuse. Internat la Spitalul de Boli Infecțioase 1
(foto arhiva: playtech.ro)

▪ 234 de persoane autoizolate și monitorizate la domiciliu

▪ Un caz suspect infectare COVID-19. Bărbat, 29 de ani, din localitatea Brașov, întors în data de 11.03.2020 din Milano, Italia, cu febră și tuse. Consultat la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov. Se ridică suspiciunea de infectare COVID-19. Este internat și au fost recoltate probe, care vor fi analizate la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

▪ În cursul nopții de 11/12.03.2020 în județul Brașov au fost carantinate 34 de persoane, sosite din străinătate. Încă de la intrarea în România au fost escortate de Jandarmerie și aduse în județul Brașov, unde au fost așteptate de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Brașov și ai Instituției Prefectului. Persoanele carantinate sunt asimptomatice (nu prezintă simptome de infectare) și urmează a le fi recoltate probe”.

Previous Story

Brașov. Cort de triaj epidemiologic la Spitalul Județean, măsură anti-coronavirus

Next Story

Brașov. Update. 20,000 de lei amendă pentru femeia „neizolată” la domiciliu prinsă de poliție la vecini, la cafele. Vali Simi: „În al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini…”