Brașov. Se închide și magazinul Star!

Last Updated on martie 17, 2020 Tot mai multe magazine din Brașov anunță că se închid din cauza pandemiei de coronavirus. Începând de mâine, magazinul Star se va închide pentru clienți.

Compania va trimite cei 40 de angajați de pe partea de vânzare a magazinului în șomaj tehnic.

Brașov. Se închide și magazinul Star! 1

Practic, angajatorul ar urma să plătească doar 75% din salariul brut, dar angajații vor primi același salariu net pe care îl aveau acum deoarece pe perioada stării de urgență statul nu va face rețineri la sursă, adică angajatul nu va plăti partea sa de impozite pe salariu.

„Am luat decizia pentru a ne proteja angajații. oricum, traficul a scăzut foarte mult și nu merită să riscăm sănătatea angajaților în aceste condiții. Vom face tot posibilul să ne păstrăm angajații pentru că nu vrem să ne pierdem echipa”, a declarat directorul executiv al companiei Starcom, Alexandru Bogdan pentru bizbraso.ro.

Deocamdată magazinul va fi închis până pe 31 martie, dar în funcție de evoluția pandemiei, este posibilă prelungirea acestei stări de fapt.

Magazinul Carrefour Market de la subsolul Magazinului Star va rămâne deschis în continuare.

Previous Story

Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „Prea mulți părinți și bunici în spatii aglomerate, gen piață, farmacii, medici de familie. Va rog mult sa ii ajutam, în calitate de copii, vecini, voluntari, sa nu mai iasă din casa, ei sunt pe departe cei mai expuși. Va rog nu mai ieșiți, va rog sa ii ajutam!”

Next Story

Brașov. Alte 5 persoane cu coronavirus! 11 în total