Brașov. Parcul Avantgarden Bartolomeu este susținut și de Conferențiar Dr. Ionescu Dan, profesor la Facultatea de Silvicultură Brașov

Last Updated on martie 4, 2020 Peste 1,000 de persoane au semnat o petiție pentru construcția uni parc în Avantgarden Bartolomeu. Un susținător al proiectului este Conferențiar Dr. Ionescu Dan, profesor la Facultatea de Silvicultură Brașov.

Petiția poate fi semnată aici VREM PARC ÎN BARTOLOMEU-AVANTGARDEN
Brașov. Parcul Avantgarden Bartolomeu este susținut și de Conferențiar Dr. Ionescu Dan, profesor la Facultatea de Silvicultură Brașov 1

Mihai  Nanu: „🌳🌿SUSȚINĂTOR AL PROIECTULUI PARCULUI BARTOLOMEU – AVANTGARDEN: Conferențiar Dr. Ionescu Dan, profesor la Facultatea de Silvicultură Brașov de Conservarea faunei, Ornitologie, Salmonicultura, Dinamica ecosistemelor forestiere.

Brașov. Parcul Avantgarden Bartolomeu este susținut și de Conferențiar Dr. Ionescu Dan, profesor la Facultatea de Silvicultură Brașov 2

“Susțin realizarea unor parcuri noi, in zonele deficitare si chiar lipsite de spatii verzi compacte, precum cartierele Bartolomeu si Avantgarden. De asemenea, trebuie ca pe fiecare spatiu verde existent sa fie plantati puieti de arbori, existand in Brasov numeroase suprafete unde exista doar iarba. Este absolut necesara plantarea speciilor lemnoase, arbusti si arbori.”

Fiindcă tot se vorbea că suntem unii experți pe Facebook și ne dăm cu părerea. Păi da, în cazul în care cinci ani de Silvicultură plus alți patru de liceu de profil nu sunt de ajuns, atunci dovedim că suntem susținuți de experți care și-au dedicat viața domeniului forestier. Pentru că și experții au cont de Facebook‼️”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Investiția în cultură nu înseamnă risipă, domnule Scripcaru! Domnule Scripcaru, Angajații de la Filarmonica Brașov, Teatrul Sică Alexandrescu și de la Operă nu câștigă salarii ca la instituțiile similare din München. O parte a unor venituri mari survin ca urmare a …”

Next Story

Brașov. Măsură extremă. Spitalul Județean a interzis vizitele rudelor la bolnavi pe toate secțiile unității sanitare!