Brașov. Marian Godina: „Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți. Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am”.

Last Updated on martie 19, 2020 Brașovul are 11 cazuri de coronavirus confirmate și câteva farmacii închide pentru dezinfectare. Autoritățile cer să stăm mai mult în casă. Unii au treabă și se înghesuie în autobuze. Câți se vor îmbolnăvi?

Marian Godina: „Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.

Brașov. Marian Godina: „Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți. Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia...habar nu am”. 1

Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți.
Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am”.

Previous Story

Brașov. Farmacista cu coronavirus a trecut prin 3 farmacii! Reacția companiei: „Angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19 …”

Next Story

(Video) Cosmin: „Este măcel in pădurile Brașovului… Au dispărut deja arborii de pe 2 vai (Valea Scurta si Piscu Vechi). Doua vai si o culme întreagă au fost chelite de arbori la ras (in România defrișatul la ras este interzis si ilegal). Toate aceste sub ochii autorităților locale care ce fac? Cu ce se ocupa?”