Brașov. Flavia Boghiu: „Ce povești ne scoate Corona în cale…Veteran de război în vârstă de 100 (❗️) de ani, care până acum mergea zilnic la Casa Armatei cu autobuzul (😲) și a cărui fiică ne-a sunat să întrebe dacă s-ar putea să i se livreze mâncare acasă, pentru a evita deplasările. Minunații de la Deanes Irish Pub & Grill s-au mobilizat și îi vor livra zilnic mâncarea la domiciliu ❤️Mai mult decât atât, vor …”

Last Updated on martie 15, 2020 Brașovenii se mobilizează pentru a-i ajuta pe cei în vârstă, izolați la domiciliu din cauza coronavirusului.

Flavia Boghiu: „Corona, oameni și povești ❤️
WOW, ce povești ne scoate Corona în cale…

Brașov. Flavia Boghiu: „Ce povești ne scoate Corona în cale...Veteran de război în vârstă de 100 (❗️) de ani, care până acum mergea zilnic la Casa Armatei cu autobuzul (😲) și a cărui fiică ne-a sunat să întrebe dacă s-ar putea să i se livreze mâncare acasă, pentru a evita deplasările. Minunații de la Deanes Irish Pub & Grill s-au mobilizat și îi vor livra zilnic mâncarea la domiciliu ❤️Mai mult decât atât, vor ...” 1

Veteran de război în vârstă de 100 (❗️) de ani, care până acum mergea zilnic la Casa Armatei cu autobuzul (😲) și a cărui fiică ne-a sunat să întrebe dacă s-ar putea să i se livreze mâncare acasă, pentru a evita deplasările.
Minunații de la Deanes Irish Pub & Grill s-au mobilizat și îi vor livra zilnic mâncarea la domiciliu ❤️Mai mult decât atât, vor dona și livra zilnic mai multe porții de mâncare pentru toți cei aflați în situații similare.

Am fost copleșită în ultimele zile de cât de multe mesaje de susținere și implicare am primit de la voi și vă mulțumesc pentru asta.🙏

Nu uitați – 0724/ 084.169 pentru ajutor cu cumpărăturile sau orice alte comisioane care ar presupune deplasarea în exterior, mai ales pentru persoanele vârstnice și categoriile cel mai expuse riscurilor.
Între timp, avem grijă să nu uităm:
🧼 Să ne spălăm des pe mâini cu apă și săpun
🗣 Să avem grijă la cei din jur când tușim
🙈 Să evităm să ne atingem fața cu mâinile
🏠 Să stăm mai mult pe acasă, să ne bucurăm de timpul petrecut cu cei dragi”

Previous Story

Alt caz de coronavirus la Brașov, al patrulea!

Next Story

Alte două persoane cu coronavirus la Brașov! 6 în total