Brașov. Cort de triaj epidemiologic la Spitalul Județean, măsură anti-coronavirus

Last Updated on martie 12, 2020 Autoritățile locale au luat decizia amplasării unui cort de triaj epidemiologic la Spitalul Clinic Județean de Urgență, în curte sau în apropierea Unității de Primire Urgențe

Cortul este doar pentru triaj epidemiologic separat de celelalte urgențe, informează mytex.ro.

Brașov. Cort de triaj epidemiologic la Spitalul Județean, măsură anti-coronavirus 1

Cei cu simptome de infecție cu coronavirus (febră mare și tuse) și care sunt veniți recent din străinătate ori au intrat în contact cu persoane întoarse din țări unde s-au semnalat îmbolnăviri se prezintă acolo și sunt izolați, consultați, apoi, dacă e cazul, sunt transferați la Spitalul de Boli Infecțioase, unde vor fi testați și se vor lua măsurile care se impun în funcție de rezultat.

„Triajul se va face în funcție de starea pacientului și de istoricul acestuia”, a explicat purtătorul de cuvânt delegat al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov, Anca Bâtiu.

Previous Story

Brașov. Vali Simi: Azi am fost sa verificam daca persoanele aflate in izolare la domiciliu respecta interdicția. Din 4 familii verificate, 3 erau acasă. In al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsa acum o săptămâna din Lombardia, era in vizita la vecini. Mama, vânzătoare într-un mare magazin din Brașov, era la munca. Tatăl, pensionar, era …”

Next Story

Brașov. Suspect de coronavirus. S-a întors din Italia, cu febră și tuse. Internat la Spitalul de Boli Infecțioase