Brașov. Andrei Oniga: „Da, sunt precum voi de furios pe indivizii din pozele cu grătarele-n grup, la capăt de Răcădău ori la Pietrele lui Solomon, pădurea Băneasa ș.a.m.d. Sunt cei prea dăjtepți, prea frumoși, prea imuni, prea, prea, prea… Sunt cei care nu pot înțelege de bun simț, de logică. Ei sunt “intangibilii”. Pentru ei, trebuie măsuri dure. Dar nu uitați! Ei sunt o …”

Last Updated on martie 22, 2020 Unii brașoveni au ales grătarul în loc prevenția. Au preferat să riște un coronavirus ți să se dea deștepți că ei nu pățesc nimic.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Andrei Oniga a scris: „Da, sunt precum voi de furios pe indivizii din pozele cu grătarele-n grup, la capăt de Răcădău ori la Pietrele lui Solomon, pădurea Băneasa ș.a.m.d. Sunt cei prea dăjtepți, prea frumoși, prea imuni, prea, prea, prea… Sunt cei care nu pot înțelege de bun simț, de logică. Ei sunt “intangibilii”. Pentru ei, trebuie măsuri dure.

Brașov. Andrei Oniga: „Da, sunt precum voi de furios pe indivizii din pozele cu grătarele-n grup, la capăt de Răcădău ori la Pietrele lui Solomon, pădurea Băneasa ș.a.m.d. Sunt cei prea dăjtepți, prea frumoși, prea imuni, prea, prea, prea... Sunt cei care nu pot înțelege de bun simț, de logică. Ei sunt "intangibilii". Pentru ei, trebuie măsuri dure. Dar nu uitați! Ei sunt o ...” 1
(foto arhiva)

Dar nu uitați! Ei sunt o minoritate.

Prefer să nu mă concentrez asupra lor. Prefer să vă mulțumesc vouă, celorlalți, majoritatea largă! Voi, cei care ați înțeles riscul căruia suntem supuși și măsurile pe care nu vrem, dar TREBUIE să le luăm, încât lumea noastră de mâine să semene suficient de mult cu cea de ieri. Voi, cei care ați priceput cât de importantă este distanțarea socială și acționați în consecință.

Într-un scurt drum până puțin după Bran și înapoi, am fost – foarte plăcut – surprins să constat cât de goale erau atât Brașovul, cât și Branul, sâmbăta în amiaza mare.

Suntem mulți și suntem împreună în asta. Să nu cumva să uitați!”

Cei care se deplasează între orele 22:00 şi 6:00 vor trebui să completeze, începând de luni seară, în conformitate cu ordonanţa militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării, iar în cazurile speciale, şi traseul acesteia, informează G4Media.

Previous Story

Cristian Macedonschi: „Al doilea spital militar in Constanta! La Brașov ce facem? Avem nevoie urgenta la Brașov de o infrastructura noua mare pentru tratarea pacienților infectați cu virusul ucigaș COVID-19 mai ales ca suntem al doilea oraș din tara cu bolnavi infectați internați….”

Next Story

Brașov. Leroy Merlin închide de astăzi!