Brașov. A cumpărat măști de 10.000 de euro pe care le donează! Bogdan Micu: „Ambulanta, ISU, case de copii, etc au nevoie de ajutoru nostru….Acum caut sa cumpar plamani artificiali si alte lucruri care ar putea fi de nevoie si sa le donez catre institutii. Daca spitalele sau …”

Last Updated on martie 13, 2020 Bogdan Micu, consilier al ministrului Mediului, s-a gândi să facă o faptă bună. A cumpărat măști de 10.000 de euro pe care le donează caselor de copii, ambulanțierilor, pompierilor de la ISU etc.

Bogdan Micu: „Astazi am mers pe la mai multe institutii si am donat masti de protectie. Ambulanta, ISU, case de copii, etc au nevoie de ajutoru nostru.
Nu inseamna ca inlocuim statul, doar il ajutam. Acolo sunt oameni ca noi si trebuie sprijiniti. Ei nu se pot ascunde ca noi restu.

Brașov. A cumpărat măști de 10.000 de euro pe care le donează! Bogdan Micu: „Ambulanta, ISU, case de copii, etc au nevoie de ajutoru nostru....Acum caut sa cumpar plamani artificiali si alte lucruri care ar putea fi de nevoie si sa le donez catre institutii. Daca spitalele sau ...” 1

Aceste momente sunt momente de solidaritate nu de oportunitate politica.

Am cumparat masti de 10 000 €. Si daca vre-o institutie nu are masti si are personal expus va rog sa imi scrie in PM si o sa le aduc (doar pentru Judetul Brasov).

Din pacate masti FFP3- cele care au efect nu se mai gasesc in comert. Am fost nevoit sa iau de pe OLX de la niste tineri speculanti. Cu 8€ bucata. Nu este ok. Statul trebuie sa intervina urgent sa opreasca speculatia cu materiale medicale.

Acum caut sa cumpar plamani artificiali si alte lucruri care ar putea fi de nevoie si sa le donez catre institutii. Daca spitalele sau alte institutii au nevoie de ceva urgent si nu gasesc sau nu pot sta dupa procedura de achizitie sa imi scrie in PM si fac tot ce pot sa ii ajut.

Fac un apel la mediul de afaceri sa fie solidar cu societate unde isi desfasoara activitatea. Daca nu ar fi cetatenii, nu ar exista nici bussinesul lor. Asa ca acum, in loc sa stea ascunsi la caldurica cu provizii, trebuie sa iasa toti sa ajute. Si oamenii de afaceri au si logistica si bani. Sa ii puna la bataie”.

Previous Story

Restaurant Casa Brasoveana livrează gratuit mâncare caldă celor care sunt în autoizolare din cauza coronavirusului și care nu au la cine apela pentru ajutor

Next Story

Accident Brașov. Ciocnire în sensul giratoriul de la Carrefour. O persoană rănită, transportată la spital