Brașov. 25 de cazuri de coronavirus?!

Last Updated on martie 21, 2020 Autoritățile din Brașov, probabil de frică, au renunțat să anunțe numărul de îmbolnăviri. Se comportă că vechii comuniști de la Cernobîl. Însă brașovenii vor să știe ce se întâmplă cu orașul lor.

Bizbrașov.ro anunță că potrivit unei hărți COVID-19 actualizate în timp real și publicate de publicația Opinia Timișoarei, Brașovul figurează cu 25 de cazuri de infectate cu noul coronavirus.

Brașov. 25 de cazuri de coronavirus?! 1
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica, spun cei de la Opinia Timișoarei!

Și cei de la newsbv.ro citează publicația timișoreană: De exemplu, în județul Timiș, oamenii sunt informați câte persoane sunt infectate în fiecare județ. Iată datele după raportarea la nivel național de astăzi, de la ora 13.00.

Mulțumim pe această cale autorităților și colegilor de presă din Timiș pentru deschiderea de a informa și opinia publică brașoveană asupra situației din județul nostru.

Previous Story

Foto Brașov. La Kaufland, sâmbătă dimineață. După cumpărături Stați Acasă!

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: In pozele postate veti vedea un grup de varstnici, astazi la ora 17 in Parcul Titulescu, adica in centru, jucand carti. Ei sunt linistiti si increzatori ca virusul ne ocoleste. Pai bine mai, daca in fiecare parc se face nestingherit “flu party” in Brasov, adica 10 seniori ori zece parcuri in doua saptamani nu mai avem ventilatoare. Deloc. Doar in urma contaminarilor de AZI. Ce faceti …”