Alte două persoane cu coronavirus la Brașov! 6 în total

Last Updated on martie 15, 2020 Alte două persoane din Brașov au fost infectate cu coronavirus. La nivel național au fost confirmate 16 cazuri noi, după cum urmează: 4 cazuri în București, 4 în Arad, 3 în Brașov, 2 în Brăila și câte 1 caz în Constanța, Teleorman și Iași.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 16 persoane au vârsta cuprinsă între 5 ani și 71 de ani.

Alte două persoane cu coronavirus la Brașov! 6 în total 1

O femeie de 48 de ani, soția bolnavului de 44 de ani venit din Boston în urmă cu patru zile, a fost depistată pozitiv, anunță BizBrașov . Aceasta a fost testată în cursul zilei de ieri, și se afla în stare de izolare la domiciliu împreună cu familia.

De asemenea, un bărbat de 39 de ani, aflat în carantină din data de 13 martie, a fost depistat pozitiv la testul COVID – 19.

La Brașov avem, în prezent, 292 de persoane aflate în stare de autoizolare la domiciliu și 66 de cazuri aflate în carantină.

La nivel național, persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă, anunță G4Media.  Starea de sănătate generală a pacienților este bună, cu excepția bărbatului internat la spitalul Victor Babeș, care a prezentat complicații, dar a cărui stare este ameliorată.

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu: „Ce povești ne scoate Corona în cale…Veteran de război în vârstă de 100 (❗️) de ani, care până acum mergea zilnic la Casa Armatei cu autobuzul (😲) și a cărui fiică ne-a sunat să întrebe dacă s-ar putea să i se livreze mâncare acasă, pentru a evita deplasările. Minunații de la Deanes Irish Pub & Grill s-au mobilizat și îi vor livra zilnic mâncarea la domiciliu ❤️Mai mult decât atât, vor …”

Next Story

(Foto) Brașovul pustiu. Magazinele golite. Alexandru: „Ajung la Kaufland Magazin 1, iar în magazin o adevărată nebunie. Cărucior lângă cărucior, om lângă om și nu toată lumea purta mască ; bătrâni, tineri, copii, femei cu copii în brațe, lipsă stocuri la alimente, lipsă cartofi, pâine, carne de pui… Din cauza stocurilor insuficiente a trebuit să …”