Accident Brașov. Ciocnire în sensul giratoriul de la Carrefour. O persoană rănită, transportată la spital

Last Updated on martie 14, 2020 Două autoturisme s-au ciocnit vineri seara la sensul giratoriu de la Carrefour, de pe calea București.

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Codruț Brădescu a postat fotografii cu mesajul: „Accident grav la sensul giratoriu de la Carrefour”
Accident Brașov. Ciocnire în sensul giratoriul de la Carrefour. O persoană rănită, transportată la spital 1

Accident Brașov. Ciocnire în sensul giratoriul de la Carrefour. O persoană rănită, transportată la spital 2

Accident Brașov. Ciocnire în sensul giratoriul de la Carrefour. O persoană rănită, transportată la spital 3

Potrivit IPJ Braşov, un accident rutier a avut loc,vineri seară, în municipiul Braşov.
Este vorba despre un accident rutier produs pe strada Calea Bucuresti, în care au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager intr-unul din autoturisme, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, anunță Realitatea Brașov. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

Previous Story

Brașov. A cumpărat măști de 10.000 de euro pe care le donează! Bogdan Micu: „Ambulanta, ISU, case de copii, etc au nevoie de ajutoru nostru….Acum caut sa cumpar plamani artificiali si alte lucruri care ar putea fi de nevoie si sa le donez catre institutii. Daca spitalele sau …”

Next Story

Brașovul cu coronavirus. În autobuze nu se va mai urca pe ușa din față. Corturi pentru consultul urgențelor COVID-19 la Spitalul Județean și în curtea Spitalului de Copii