Brașov. 17 angajați ai Spitalului Județean, în autoizolare, au intrat în contact cu pacienți confirmați cu coronavirus

Last Updated on martie 27, 2020 Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, a anunțat că 17 angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) sunt în autoizolare.

Este vorba despre nouă persoane – medici, asistenți medicali și infirmiere de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul SCJU Brașov, care au intrat în contact cu un pacient confirmat ulterior ca pozitiv. „Nu se știa că respectivul pacient era purtător de COVID-19.

Brașov. 17 angajați ai Spitalului Județean, în autoizolare, au intrat în contact cu pacienți confirmați cu coronavirus 1

Ulterior a fost testat și confirmat. Toate persoanele care a avut contact cu acest pacient au fost testate, rezultatul a fost negativ, iar acum acestea sunt în autoizolare”, a spus Adrian Veștea, potrivit mytex.ro.

De asemenea, președintele CJ a precizat că sunt opt angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv. „Și acestor opt persoane li s-a făcut testul, iar rezultatul a fost negativ”, a mai spus Adrian Vește, încheind:

„În acest moment nu am cunoștință să existe nici un medic care să fie confirmat pozitiv”.

Previous Story

Foto Brașov. Spitalul de Copii cu depozitele pline cu echipamente anti-coronavirus. Ajutați și celelalte spitale din oraș!

Next Story

Brașov. RATBV și Codreanu „ajută” la îmbolnăvire? Aurica Ripeanu: „Cine are cunoștință sa faca publică postarea spre ministrul transportului in comun asa arata condițiile de siguranță a covid 19 pe rutele Brașov -Rotbav si retur pe autobuze Transbus Codreanu va rog distribuiți poate vede cine trebui suntem obligați sa mergem la munca in asemenea conditi”