Video Brașov. Primăria spune că a curățat bine străzile. Ești mulțumit?

Last Updated on februarie 6, 2020 Primăria Brașov spune că joi dimineață se circulă în condiții bune datorită intervenției utilajelor Comprest. Ești mulțumit?

Primăria Municipiului Braşov: „Comprest a acţionat în ultimele 24 de ore cu 52 de utilaje (mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant).
Video Brașov. Primăria spune că a curățat bine străzile. Ești mulțumit? 1

Acestea au acționat pe străzile din municipiul Brașov și Poiana Brașov, astfel că, în acest moment, se circulă în conditii bune. Până la această oră s-au utilizat aproximativ 270 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind de aproximativ 1.700 de tone de tone. De dimineață, operatorul a început deszăpezirea străzilor laterale și de legătură, pentru această activitate fiind alocate 15 utilaje.

În Poiana Brașov s-a acționat cu șase utilaje, pentru deszăpezirea parcărilor, străzilor și a Drumului Poienii. Alte trei utilaje au deszăpezit exclusiv drumul poienii, în momentele în care ninsoarea s-a întețit.

Numărul de telefon al dispeceratului de deszăpezire este 0268-416495.

Menționăm că deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR”.

Previous Story

Video Brașov. „Au prins-o!” Bătrână luată pe sus de poliţiști, după ce a traversat neregulamentar. Oare ce infractor teribil caută polițiștii deghizat, într-o bătrânică ce are un cărucior de cumpărături? Ce spune IPJ:

Next Story

Brașov. Polițiștii și Loganul. Daniel Zontea: „De vă întrebați ce e cu mașina din imagine, să știți că acesta este Loganul de care m-am ajutat pe timpul celor opt ore de serviciu. O mașină modestă, cu căluți sub capotă exact atât cât sunt îi sunt necesari unei persoane să livreaze pizza la timp și încă chiar aburindă dacă nu prinde prea multe semafoare, o mașină ce nu are în dotare mult râvnitele sisteme xDrive, Cruise Control sau mai știu ce alt sistem adaptiv de control al tracțiunii. Nici măcar anvelopele R15, ce sunt montate pe …”