Video Brașov. Imagini de la percheziția familiei consilierului județean. Cum au acționat polițiștii?

Last Updated on februarie 17, 2020 PNL Brașov și-a atras furia polițiștilor după ce un consilier județean i-a acuzat pe oamenii legii de abuz, la percheziția casei fostei soții. Nimeni din conducerea PNL Brașov nu a luat vreo atitudine pro sau contra astfel că subiectul face ravagii în rândul votanților. Iar acest lucru se va vedea la alegerile locale.

Consilierul Județean PNL a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, „copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital, potrivit Libertatea.
Video Brașov. Imagini de la percheziția familiei consilierului județean. Cum au acționat polițiștii? 1

Polițiștii se apără și spun că totul s-a desfășurat legal, fără scandal.

Vezi aici video postat de Marian Stoica pe Youtube.com:

Cum s-au comportat polițiștii brașoveni?

Previous Story

Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să accelereze implementarea măsurilor anti-poluare. „De foarte multe ori se face doar figuraţie la televizor şi pe Facebook cu promisuni şi acţiuni de imagine, în timp ce românii sunt abonaţi în camerele de gardă ale spitalelor, cu boli cardiovasculare şi respiratorii”

Next Story

Video Brașov. Allen Coliban: „Steagu’ nu moare! De la Di Stefano la Ciorogârla. FC Brașov (clubul ce a evoluat din fostul Steagu’ Roșu) a dat faliment și s-a desființat în 2017, fără susținere din partea lui Scripcaru. Recent, Primăria a răscumpărat denumirea și palmaresul, dar habar nu are ce va face cu ele. Spiritul stegar este ținut în viață doar de …”