Video Brașov. „Au prins-o!” Bătrână luată pe sus de poliţiști, după ce a traversat neregulamentar. Oare ce infractor teribil caută polițiștii deghizat, într-o bătrânică ce are un cărucior de cumpărături? Ce spune IPJ:

Last Updated on februarie 6, 2020 Doi polițiști din Brașov au luat pe sus o bătrână pe sus și au băgat-o în mașină, supărați că au fost înjurați. Polițiștii mai spun că femeia nu ar fi vrut să se legitimeze. Oare ce infractor teribil caută polițiștii, deghizat într-o bătrânică ce are un cărucior de cumpărături?

Potrivitul unui comunicat al Poliției Brașov, bătrâna a manifestat un comportament recalcitrant în fața polițiștilor, anunță Observator Tv.
Video Brașov. „Au prins-o!” Bătrână luată pe sus de poliţiști, după ce a traversat neregulamentar. Oare ce infractor teribil caută polițiștii deghizat, într-o bătrânică ce are un cărucior de cumpărături? Ce spune IPJ: 1

IPJ Brașov – La data de 04 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră privind respectarea prevederilor OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, în special, acordarea priorității pietonilor de către conducătorii auto, dar și constatarea și sancționarea abaterilor săvârșite de către pietoni, pe bld. Griviței din mun. Brașov.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au observat o persoană de sex feminin, care a traversat strada prin loc nepermis. În urma declinării calității și prezentării, polițiștii i-au solicitat femeii să se legitimeze, aceasta oferind informații greșite cu privire la identitatea sa și,de asemenea, a adresat expresii jignitoare cadrelor de poliție.

Cu ocazia verificării informațiilor oferite de către aceasta, cadrele de poliție au constatat faptul că, acestea nu sunt corecte, motiv pentru care, conform prevederilor legale, persoana în cauză trebuia condusă la sediul poliției în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale ce se impun.

Vezi aici Video:

“Ulterior, în timp ce se aflau în autospeciala poliției, femeia a comunicat datele de identitate corect, nemaifiind impusă conducerea la sediu”, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Previous Story

Brașov. Poliția, anchetă în cazul celor 20 de elevi cu arsuri la ochi. ”Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie”

Next Story

Video Brașov. Primăria spune că a curățat bine străzile. Ești mulțumit?