Primăria Brașov face o parcare subterană pentru Mall-ul AFI, în Centrul Civic. Emil Boc construiește și modernizeză 120 de hectare de parcuri și spații verzi

Last Updated on februarie 17, 2020 Mulți își făceau probleme că Mall-ul AFI nu are locuri de parcare suficiente. Primăria a găsit rezolvarea: le face o parcare subterană din bani publici. Măcar așa scapă Parcul Central de distrugere.

George Scripcaru, citat de brasovmetropoltan.ro: „Parcarea ar urma să aibă o capacitate de 450 de locuri și va fi amenajată în zona Finanțelor publice. Proiectul este într-un stadiu destul de avansat în ceea ce privește documentația.

Primăria Brașov face o parcare subterană pentru Mall-ul AFI, în Centrul Civic. Emil Boc construiește și modernizeză 120 de hectare de parcuri și spații verzi 1

În acest fel vom rezolva necesarul de locuri de parcare din zona respectivă. Fac acest anunț pentru ca unii să nu mai facă subiect de campanie electorală din ceea ce înseamnă AFI.

La mall merg toți și nu cred că poți să oprești pe cineva să meargă acolo. Noi ne ocupăm de găsirea unei soluții față de ce este acum. De asemenea, pentru zona respectivă avem și o soluție pentru traficul rutier”.

Emil Boc a anunțat că bugetul aprobat astăzi îi permite de construiască și să modernizeze 120 de hectare de parcuri și spații verzi.

Emil Boc: Cluj-Napoca s-a încadrat fără echivoc în direcția unui oraș verde, în care dimensiunea nepoluantă este o prioritate cheie – pe de o parte prin investițiile în transportul urban și măsurile de decongestionare a traficului, dar și prin dezvoltarea spațiilor verzi din municipiu.

Primăria Brașov face o parcare subterană pentru Mall-ul AFI, în Centrul Civic. Emil Boc construiește și modernizeză 120 de hectare de parcuri și spații verzi 2

Proiectul de buget aprobat astăzi constituie premisele pentru realizarea și modernizarea a 120 hectare de parcuri și spații verzi.

Fiecare oraș cu prioritățile lui, unii cu betoane, alții cu parcuri.

Previous Story

Brașov. Transport social pentru vârstnici și persoane cu dizabilități.  Flavia Boghiu: „Am depus, în acest sens, un proiect de bugetare participativă privind achiziționarea și adaptarea a două microbuze pentru transportul persoanelor cu dizabilități sau a vârstnicilor care se deplasează cu greutate și cărora le este foarte dificil să folosească sistemul de transport public. Cu ajutorul acestor microbuze…”

Next Story

Brașov. Momentan, bolnavii de cancer și ciroză nu vor fi evacuați din locuințele sociale ale Primăriei. George Scripcaru: „Vom prelungi contractele cu șase luni de zile și în aceste șase luni vom face o analiză pe fiecare familie în parte, pentru că sunt situații în care …”