E corect? George Scripcaru: „Cui nu-i place la Brașov să se mute acolo unde se simte bine, unde face referire. Cui îi place la Brașov, să fie aici”

Last Updated on februarie 20, 2020 Primarul George Scripcaru a cedat nervos joi, la aprobarea bugetului, după ce i s-a tot adus la cunoștință că sunt primari mai buni la Oradea, Cluj și alte localități. Scripcaru a preluat modelul nefericit al Gabrielei Firea și le-a recomandat brașovenilor nemulțumiți să plece din oraș!

George Scripcaru, citat de mytex.ro: „Spun acum pentru oricare mai comentează: Cui nu-i place la Brașov să se mute acolo unde se simte bine, unde face referire. Cui îi place la Brașov, să fie aici”.

Nelu Corbu: „Primarul a fost întrebat astazi in sedinta de CL despre bugetul Brașovului și a spus “Cui nu-i place în Brașov, să se mute!” copiind un personaj de trista amintire, pe doamna Firea.

E corect? George Scripcaru: „Cui nu-i place la Brașov să se mute acolo unde se simte bine, unde face referire. Cui îi place la Brașov, să fie aici” 1

Nici nu are rost sa spun cat de inadecvata, autosuficienta si plina de aroganta este aceasta afirmatie. Brasovul nu poate fi doar al primarului si al celor ”multumiti”, Brasovul este o comunitate plina de cetateni de toate felurile, chiar si de cetateni nemultumiti. Uite, eu de exemplu, sunt extrem de nemultumit de lipsa unor parcuri adevarate, de lipsa tramvaiului, si pana deunazi, de lipsa asfaltului din zona in care locuiesc, Tractoru.

Faptul ca sunt nemultumit de toate aceste lucruri ma face mai putin brasovean? Ma face cumva cetatean de rang inferior? Ma face sa fiu un paria care trebuie alungat din oras?!?

Gandire obtuza de persoana care ar trebui sa plece tocmai el din functia pe care o detine de 20 de ani…

Sunteti de acord cu el, cui nu-i plac anumite lucruri prin Brașov, sa plece?”

Previous Story

Brașov. Update. Cauza morții medicului Vitalie Neaga. Va fi înmormântat vineri

Next Story

Brașov. Eduard: „În Centrul Civic iar pute a hazna…Chiar pute rau…. Str.Toamnei…Si in Craiter… Și Garii… Miroase îngrozitor și în zona Strada De Mijloc, Lungă!!”