Brașov. Se majorează taxele și impozitele. „Pe cale de consecință în parametri fiscali actuali, se propune indexarea taxelor și impozitelor locale la nivelul anului…”

Last Updated on februarie 11, 2020 Primăria Brașov anunță că Direcția fiscală a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale pentru anul 2021.

„Valoarea taxelor și impozitelor rămâne la același nivel ca în anii 2020, actualizată cu indicele de inflație de 3,8%, conform Codului Fiscal“, a precizat Marian Voinescu, directorul Direcției Fiscale Brașov.

Brașov. Se majorează taxele și impozitele. „Pe cale de consecință în parametri fiscali actuali, se propune indexarea taxelor și impozitelor locale la nivelul anului...” 1

„Întrucât rata inflației pentru anul 2019 are o valoare pozitivă, respectiv 3,8% conform comunicatului Institutului Național de Statistică, în cazul oricărui impozit sau taxă locală care constă într-o anume sumă în lei sau care este stabilită în baza unei anumite sume în lei, sumele respective vor fi indexate cu un procent de 3,8%.

Pe cale de consecință în parametri fiscali actuali, se propune indexarea taxelor și impozitelor locale la nivelul anului 2021 cu indicele de inflație aferent anului 2019, respectiv cu 3,8%” se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Local Brașov, potrivit Realitatea Brașov.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, către Direcţia Fiscală (Strada Dorobanților nr 4, program luni, marți, joi, vineri 8.00-16.30, miercuri 8.00-18.30), sau pe e-mail dirfiscala@brasovcity.ro ori dirfiscala@dfbv.ro. Propunerile pot fi transmise în perioada 10.02-28.02.2020.

Previous Story

Accident Brașov. Femeie spulberată pe strada 13 Decembrie. A murit pe loc

Next Story

Foto Brașov. Horatiu: „Plimbarea de duminică. Pădurea dispare”. Alina: Sa vedeți după Dâmbu Mori pe partea stângă cum au ras baza pădurii, cică au curățat, ce au curățat? Le este mai ușor sa taie de acolo decât de pe partea caii ferate 😠😠😠”