Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să accelereze implementarea măsurilor anti-poluare. „De foarte multe ori se face doar figuraţie la televizor şi pe Facebook cu promisuni şi acţiuni de imagine, în timp ce românii sunt abonaţi în camerele de gardă ale spitalelor, cu boli cardiovasculare şi respiratorii”

Last Updated on februarie 17, 2020 Ministrul Mediului îi cere primarului George Scripcaru și primarilor din Iași și București să accelereze implementarea măsurilor anti-poluare. Până acum acești trei primari sunt acuzați că au făcut doar figurație pe Facebook în timp ce la Urgențe este plin de cetățeni cu boli de inimă și plămâni cauzate de poluare.

Eduard Ghitiu: „Aer curat”
Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să accelereze implementarea măsurilor anti-poluare. „De foarte multe ori se face doar figuraţie la televizor şi pe Facebook cu promisuni şi acţiuni de imagine, în timp ce românii sunt abonaţi în camerele de gardă ale spitalelor, cu boli cardiovasculare şi respiratorii” 1

Mihai Nanu; „Iar miroase a ars în Bartolomeu”

Potrivit ministrului, dacă în privinţa Bucureştiului „lucrurile sunt clare” şi „din păcate România nu mai poate face nimic, doar să aştepte sancţiunile de la Curtea de Justiţie”, în privinţa Iaşiului şi Braşovului „se poate eficientiza şi accelera calendarul măsurilor din planurile de calitate a aerului”, informează Hotnews.

„Autorităţile publice din ţară ar trebui să îşi intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care şi le-au asumat prin acele hotărâri de consiliu local în aceste planuri integrate de calitatea aerului. (…)

Trebuie schimbată viteza de implementare şi astfel să le arătăm şi românilor, dar şi partenerilor europeni că suntem motivaţi şi serioşi în privinţa angajamentelor luate.

De foarte multe ori se face doar figuraţie la televizor şi pe Facebook cu promisuni şi acţiuni de imagine, în timp ce românii sunt abonaţi în camerele de gardă ale spitalelor, cu boli cardiovasculare şi respiratorii”, a explicat Costel Alexe.

Previous Story

Drum expres între Sfântu Gheorghe – Brașov, pentru Aeroport. „Am discutat atât de mult și am promovat atât de mult Aeroportul din Brașov și trebuie să avem legături foarte rapide cu acesta…”

Next Story

Video Brașov. Imagini de la percheziția familiei consilierului județean. Cum au acționat polițiștii?