Brașov. Mihai Nanu: „M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020. Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo. ↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor …”

Last Updated on februarie 17, 2020 Primăria Brașov îi invită astăzi pe brașoveni la dezbaterea bugetului. Nu se mai construiește stadionul la Municipal, se încearcă acum cu o Sală Polivalentă. Doar că terenul acolo este mlăștinos, nu se știe cum va rezista Sala acolo.

Mihai Nanu:M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020.
La lucruri pozitive avem următoarele:
✅ reabilitări și extinderi școli și grădinițe. Se pornește cu primii pași și pentru creșa din Avantgarden, terenul cedat va fi preluat de Serviciul Public de Administrare Creșe, după cum arata viitoarea ordine de zi a CL.
✅ Strada Cucului va deveni o alternativă la DN73. Poate cel mai bun proiect care va demara anul acesta. Asta dacă nu vor demara proiecte imobiliare și pe acolo ca să sufoce zona.

Minusuri:
↪️ Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal, martor e Adi Micsunicazone. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo.

Brașov. Mihai Nanu: „M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020. Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo. ↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor ...” 1 Brașov. Mihai Nanu: „M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020. Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo. ↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor ...” 2

↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor continuă, deși deja s-a transformat într-o groapă de gunoi și e o cocălăreală inutilă. De fapt, a fost utilă pentru a muta stația de măsurare a aerului de acolo fiindcă dădea valori prea mari de poluare.

Brașov. Mihai Nanu: „M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020. Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo. ↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor ...” 3

↪️ Mai băgăm vreo 80.000€ in panaramele alea de ceasuri stradale ca la CEC-ul din Centrul Civic de care a râs tot Internetul brașovean, fără nicio utilitate, probabil o “datorie” la cineva.

Brașov. Mihai Nanu: „M-am uitat peste bugetul Primăriei din 2020. Sala Polivalentă se va construi în terenul mlăștinos de la terminalul RATBV, teren care a pus probleme și Stadionului Municipal. Și probabil își va dubla suma actuală de câteva zeci de milioane € prin lucrări de drenaj sau se va alege o soluție cu piloni. Altfel nu știu cum se leagă fundația. Vezi foto mai jos. Nu contează ce zice studiul geo, un om a decis el că se face acolo. ↪️ Tâmpenia cu Promenada de pe Castanilor ...” 4

Dezbaterea publică de astăzi e ca să fie, oricum nu dă nimeni doi lei pe ce crede poporul brașovean, vezi încercarea lui Marius Dan de a lua cuvântul în CL data trecută. Ce nu trebuie dezbătut în spațiul public și în mass-media e suprimat, noroc cu Facebook -ul. Astea de mai sus oricum se fac”.

Previous Story

Brașov. Medicii legiști, cauza morții bebelușilor gemeni la o zi de la externarea de la Spitalul de Copii

Next Story

Pescărușii de Brașov. De ce au apărut la noi? Ornitolog: „E o prezență mai inedită într-un oraș de munte, însă doar pentru noi, oamenii, dar ei sunt foarte adaptabili”