Brașov. Mall-ul AFI și-a majorat numărul de locuri de parcare la 1.700 pentru marea deschidere și vrea să obțină un nou aviz de mediu

Last Updated on februarie 10, 2020 Mall-ul AFI se va deschide pe 1 mai iar marea problemă o reprezintă locurile de parcare. În urmă cu câteva săptămâni, administratorii mall-ului au anunțat că vor reduce numărul de parcări, lucru ce i-a nemulțumit pe cei din Primărie. Acum cei de la AFI spun că măresc numărul de parcări.

AFI Europe România încearcă, astăzi, să obțină un nou aviz de mediu de la Agenția Pentru Protecția Mediului Brașov, după ce au fost refuzați de câteva ori pe motiv că nu au prezentat o documentație care să se coreleze cu cele care au fost avizate de primăria Brașov, anunță bizbrasov.ro.
Brașov. Mall-ul AFI și-a majorat numărul de locuri de parcare la 1.700 pentru marea deschidere și vrea să obțină un nou aviz de mediu 1

Centrul comercial din Centrul Civic al orașului va fi deschis pe 1 mai 2020. Luna trecută, grupul AFI a majorat capitalul social al firmei care dezvoltă AFI Palace Brașov cu trei milioane de euro.

Sorin Susanu, Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, citat de Realitatea Brașov: „Am realizat unele studii şi am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată.

O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de existenta limitată a locurilor de parcare din zonă. Cu atât mai mult cu cât agentul comercial a anunţat că va renunţa la un etaj destinat parcărilor.

Vom încerca să vedem care este soluţia legală să reglementăm şi să remediem această gravă disfuncţionalitate. Din informaţiile pe care le avem acum, din plângerile primite, se pare că vorbim despre elemente de natură penală atunci când ne referim la autorizaţiile eliberate pentru anumite construcţii”.

Previous Story

Brasov: 10 adulti și un copil au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la un botez

Next Story

Brașov. Marian: „Bravo Politia Locala Poiana! Campanie de amendare a bizonilor care blochează 2-3 locuri de parcare în Poiana Mică. Aviz persoanelor care nu doresc să efectueze doua manevre suplimentare astfel încât sa …”