Brașov. Femeie căzută de la etajul 4 al un bloc. A murit pe loc

Last Updated on februarie 16, 2020 O femeie de 52 de ani a murit  după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Hărmanului, sâmbătă.

„Sâmbătă-dimineaţă, în jurul orei 08.00, o persoană de sex feminin s-a precipitat de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe situat pe str. Hărmanului, nr 21. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD.

Brașov. Femeie căzută de la etajul 4 al un bloc. A murit pe loc 1

Femeia în vârstă de 52 de ani era inconştientă şi suferise multiple traumatisme. Personalul medical a început aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată”, a explicat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, mr. Ciprian Sfreja.

Previous Story

Video Brașov. Ce spun medicii în cazul bebeluşilor gemeni morți după externare

Next Story

Brașov. Bolnavi de cancer și ciroză evacuați din apartamentele sociale ale Primăriei?! Elena. „Este peste puterea minții mele să înțeleg hotărârea d-lui George Scripcaru. Îl știam om cu suflet, cu drag de oameni și de trăirea lor. Cum să trimiți decizie de evacuare unei femei bolnave de cancer, care merge în mai pentru operație pe cord la București? Femeia are un băiat de 26 de ani care a făcut împrumut la bancă să – și țină mama în viață. Mama lui este …”