Brașov. Erwin Albu: „Cheltuielile de administrare ale Spitalului Municipal Codlea asigurate in totalitate pentru 2020. Urmează noi investiții in aparatura medicală”

Last Updated on februarie 20, 2020 Locuitorii din Codlea s-a luptat în 2011 pentru a ține deschis spitalul din localitate. Se pare că au avut dreptate. Viceprimarul Erwin Albu anunță că sunt bani pentru funcționare în 2020, se pregătesc chiar investiții în aparatură medicală.

Erwin Albu: „Cheltuielile de administrare ale Spitalului Municipal Codlea asigurate in totalitate pentru 2020.
Urmează noi investiții in aparatura medicală.
Brașov. Erwin Albu: „Cheltuielile de administrare ale Spitalului Municipal Codlea asigurate in totalitate pentru 2020. Urmează noi investiții in aparatura medicală” 1

Spitalul este proiectul nostru de suflet care bate pentru comunitate. Ieri la sedinta Consiliului de Administratie am anuntat conducerea spitalului ca am asigurat in proiectul bugetului sumele integrale de functionare ale spitalului pentru anul in curs, aproximativ un milion de lei.
Bugetul local va fi votat in urmatoarele saptamani. Urmeaza si noi achizitii de aparatura medicala pentru dotarea spitalului si dezvoltarea ofertei de servicii medicale.
Multumesc pentru susținere consilierilor locali #PNL si #UPCFG.

FOTO: LANT UMAN – Codlenii isi apara spitalul in iarna 2011”

Previous Story

Video Brașov. Oana și George de la Șaguna, calificați la faza națională a olimpiadei „Lectura ca abilitate de viață”. George a obținut punctaj maxim, iar Oana 57 de puncte, din 60 posibile

Next Story

Brașov. Update. Cauza morții medicului Vitalie Neaga. Va fi înmormântat vineri