Brașov. Daia: „A mai pățit cineva acest lucru? În jurul orei 8 au sunat la ușa doi indivizi, în civil unul cu vestă reflectorizantă. Am crezut că sunt de la poliție. Mă informau cu privire la electrica să le prezint o factură de la electrica bla- bla. Nu s-au legitimat, nu nimic. Foarte dubios, dacă deschidea un copil în locul meu…poate căuta o …”

Last Updated on februarie 1, 2020 Tot mai mulți brașoveni reclamă faptul că indivizi dubioși bat pe la uși cerând facturi de electrica. Sunt de la companii de electrica sau hoți?

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Etelka Daia a scris: „ATENȚIE… în jurul orei 8 au sunat la ușa doi indivizi, în civil unul cu vestă reflectorizantă. Am crezut că sunt de la poliție. Mă informau cu privire la electrica să le prezint o factură de la electrica bla- bla.

Brașov. Daia: „A mai pățit cineva acest lucru? În jurul orei 8 au sunat la ușa doi indivizi, în civil unul cu vestă reflectorizantă. Am crezut că sunt de la poliție. Mă informau cu privire la electrica să le prezint o factură de la electrica bla- bla. Nu s-au legitimat, nu nimic. Foarte dubios, dacă deschidea un copil în locul meu...poate căuta o ...” 1
(foto arhiva)

Nu s-au legitimat, nu nimic. Foarte dubios, dacă deschidea un copil în locul meu…poate căuta o factură să le prezinte și intrau în casă … a mai pățit cineva acest lucru???
O zi frumoasă să aveți !”

Geta G.: Electrica nu vine acasă să te caute la facturile plătite, reclamație la poliție

Adi N.: Sunt niște companii intermediare, după cum știți nu mai este monopol, nu mai este doar electrica pe piața și vin din usa în ușă sa prezinte oferte, poate nu ați dat tocmai de niște oameni pregătiți sa facă asta și nu au avut un limbaj și un comportament adecvat, am lucrat și eu asa dor 2 dor și mi-au dat teapa, mi-au dat 10 % din banii promiși

Adina C.: Sburlea Si la usa mea au batut 2 persoane,a deschis sotul si tot asa,ne-au cerut o factura de la curent(electrica) si ziceau ceva de oferte daca vrem sa ne abonam cu toate utilitatile la Enel.
Etelka Daia: nu au spus de nici o ofertă și nici să- mi schimb furnizorul ei neștiind la ce firmă de electrica sunt.

Daniela E.: Au fost si la noi in Steagu!
Le-am cerut sa se legitimeze si sa spuna clar cine sunt si ce vor. Au inceput sa se balbaie ca nu se asteptau.
Le-am zis ca au uniforma asemanatoare cu cea de la Electrica intentionat,sa insele lumea si ca nu au absolut niciun drept sa imi ceara facturi sau sa inchei contract cu ei. Daca nu plecau,sunam la politie.

La cateva luni dupa episodul asta a venit o doamna,pensionara. Tot cu tupeu,sa facem o modificare la contract!
Am zis ca o iau pe sus,in perioada aia plangea lumea pe la tv ca ii fraieriseara si i-am spus sa zica merci ca a scapat pana acum nejumulita la ce fac. I-am cerut sa se prezinte,ca asa e normal si sa imi arate legitimatia nu sa imi ceara direct modificari de contract….asta e inselatorie!

A inceput sa planga,ca nu are legitimatie si ca ea nu are nici contract!!! Am dat-o afara de pe scara blocului sa nu ii iasa batrani in cale pe care sa ii fraiereasca. In fata blocului se precipita si suna de zor sa spuna ce a patit.
Merita plangere pentru inselatorie. Data viitoare ii filmez,sa ii vada toata lumea in actiune.

Viorel D.: Au fost și la mine mi-au cerut factura de la electrică și buletinul. Am zis ca dau telefon la 112 și au dispărut repede .

Stela Zaharia – Psihoterapeut: În jurul orei 16.00 , s-a prezentat la ușa mea, o tânără blondă care ținea în brațe o mapă cu facturi, i-am spus că nu mă interesează propunerea ei și am închis ușa repede! Tot în Răcădau!
Fiți vigilenți !

Carmen Z.: Da !!!!! Mama mea 78 de ani a pățit exact așa! Norocul nostru a fost ca la 3 min unde acei indivizi erau deja in garsoniera mamei am sunat la interfon timp in care aceștia au ieșit și coborau scările …. nu știam ca fuseseră la mama … când am ajuns la etaj mama era in Usa și întreba oare ce au vrut acești indivizi …. in fine…. bine ca nu s a întâmplat nimic! Atenție …. Spune-ți copiilor și părinților in vârsta sa nu deschidă Usa nimănui

Previous Story

Brașov. Poliția s-a autosesizat în cazul unui șofer care și-ar fi „cumpărat” o stradă. Bianca: „Daca ii atragi atenția șoferului devine agresiv spunând că este locatar in zona ! Foarte periculos pentru ca este exact lângă scoală si stația RAT. Am si …”

Next Story

Brașov. Spitalul de Copii, când să vă prezentați la urgențe: „Suntem în plină epidemie de gripă, iar infecțiile respiratorii virale și bacteriene nu sunt nici ele puține. Dorim să atragem atenția asupra unor practici care, în primul rând, ne protejează micuții de expunerea inutilă la boli prin prezentarea la urgențe atunci când nu este cazul.