Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere de o dubă

Last Updated on februarie 21, 2020 Un bărbat de 63 de ani a fost lovit vineri dimineața de o dubă, pe strada Zizinului, lângă Carfil.

În această dimineață, în jurul orei 06.00, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Covasna, care conducea un autovehicul pe strada Zizinului din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 63 de ani, angajat în traversarea străzii, anunță Realitatea de Brașov.

Accident Brașov. Pieton lovit pe trecere de o dubă 1

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Previous Story

(Video) Allen Coliban, după ce George Scripcaru i-a cerut să plece din Brașov: „Nu plec nicăieri! Eu aici m-am născut, aici vreau să trăiesc, aici vreau să crească și copiii mei. Și nu cred că brașovenii ar trebui să plece, ci primarul Scripcaru”

Next Story

Autostrada Braşov – Bacău a intrat în faza finală procesul de achiziţie pentru studiul de fezabilitate. „Vor avea loc discuţii între Ministerul Transporturilor şi consiliile judeţene, autorităţile locale din cele trei judeţe, adică Braşov, Covasna şi Bacău, pentru a se stabili clar traseul cel mai bun”