Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni, lângă Orizont

Last Updated on februarie 12, 2020 O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, miercuri dimineață. Accidentul a avut loc pe bld. Saturn din municipiul Brașov, în zona intersecției cu str. Uranus (lângă Orizont).

Pe grupul de Facebook INFO-TRAFIC Brasov, Tutu Lucian a scris: „Accident Complexu Mare … Cu victima…”
Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni, lângă Orizont 1

„În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a accidentat o femeie, în vârstă de 50 ani, care era angajată în traversarea străzii.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Previous Story

Brașov. Reguli stricte la Spitalul Județean, din cauza gripei. „Fiecare pacient va putea primi in acelasi timp un singur vizitator cu timp maxim de sedere de 30 de minute in sectii si maxim l0 minute in sectiile de Terapie Intensiva – accesul la …”

Next Story

Brașov. George Scripcaru sau Allen Coliban, ce alegi? Radu Hossu: „În ultimile zile am fost urecheat din partea stângă (în special din partea asta) și din partea dreaptă că nu analizez decât șansele a doi candidați la Primăria Brașov: George Scripcaru și Allen Coliban. Pentru că …”