Accident Brașov. Femeie lovită pe trecere de pietoni, Griviței, în acelaşi loc în care, pe 29 ianuarie, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât de un șofer

Last Updated on februarie 6, 2020 O femeie a fost lovită joi pe Bulevardul Griviţei din Braşov, în acelaşi loc în care, pe 29 ianuarie, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât de un șofer.

„Un bărbat, în vârstă de 69 ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov a surprins și accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 54 ani, angajat în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent Nadia Olaru.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, David Sorin a scris: „Sursa foto: infotraficBv
Al 6-lea accident pe trecerile de pietoni in 2020.
Minim un accident/trecerile de pietoni/saptamana.
Accident Brașov. Femeie lovită pe trecere de pietoni, Griviței, în acelaşi loc în care, pe 29 ianuarie, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât de un șofer 1

Accident Brașov. Femeie lovită pe trecere de pietoni, Griviței, în acelaşi loc în care, pe 29 ianuarie, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost omorât de un șofer 2

LE: pariu ca acum se va monta semafor acolo asa cum s-a intamplat si pe Calea Bucuresti?
George Scripcaru urăste semafoarele, ele incurca traficul auto la mintea lui.
Daca vreti semafor, asteptati sa moara cineva acolo. Atunci se va face. Aceeasi trecere. Din pacate cetateanul care a fost accidentat saptamana trecuta a decedat.”.

Dragos S.: Adevarul e ca nici nu au luminat trecerea aia ca pe restul din oras. Alea de au pus nu stiu ce lampi LED caca maca. Asta e tot lumina chioara. Si la fel la trecerea din fata Onix.

Andreea R.: Știe cineva, s-a îndeplinit cota de oameni omorâți pe treceri pentru a se monta semafoare pe Griviței? Că așa se întâmplă pe la noi *a se studia precedentul Calea București

Elena B.: Cand am sosit in Romania m-au uimit aceste treceri de pietoni fara semafor..la inceput mi-am zis “ce civilizat ca soferul sa opreasca la vederea unui pieton.. ” apoi , putin cate putin am realizat ca pietonul roman este un adevarat kamikaze atunci cand se increde in soferul roman… in prezent traiesc in stress de cate ori folosesc o trecere de pietoni si chiar cand merg pe asa-zisele trotoare.

Deoarece sunt un cetatean care prefer mersul pe jos si transportul in comun , tanand cont de lipsa de civilizatie a multor soferi, militez pentru instalarea semafoarelor la TOATE trecerile de pietoni daca vrem sa nu desfiintam populatia pedestra a Brasovului. Vrem sa tinem oamenii in viata nu sa fluidizam circulatia , care si asa trebuie redusa daca mai amintim si plamanii nostri ca alt “collateral damage “

Previous Story

Brașov. Polițiștii și Loganul. Daniel Zontea: „De vă întrebați ce e cu mașina din imagine, să știți că acesta este Loganul de care m-am ajutat pe timpul celor opt ore de serviciu. O mașină modestă, cu căluți sub capotă exact atât cât sunt îi sunt necesari unei persoane să livreaze pizza la timp și încă chiar aburindă dacă nu prinde prea multe semafoare, o mașină ce nu are în dotare mult râvnitele sisteme xDrive, Cruise Control sau mai știu ce alt sistem adaptiv de control al tracțiunii. Nici măcar anvelopele R15, ce sunt montate pe …”

Next Story

Radu Hossu: „Iar este epidemie de morți pe străzile din Brașov. Virusul este numit neatenție. În Brașov se moare pe străzi, din cauza traficului cam la fel de mult ca în București. Aproape zilnic citesc știri despre cum 1-2 pietoni au fost luați pe capotă de șoferi neatenți, incompetenți, inconștienți. Mulți mor, alții …”