Brașov. Ce alegi? Gard și radar sau să se revină la circulația pe două sensuri în zona Meșotă, unde au loc frecvent accidente?

Last Updated on februarie 5, 2020 Comisia de circulație a municipiului Brașov încearcă să găsească o rezolvare pentru multele accidente care au loc în stația d autobuz de la Meșotă. Primele măsuri: radar și un gard.

Astfel, în următoarele zile, va fi ales un model pentru sistemul de siguranță ce va fi montat la limita dintre carosabil și trotuar.
În ceea ce privește creșterea siguranței în trafic, vor fi analizate mai multe soluții pentru a îi face pe șoferi să nu depășească viteza legală pe acest tronson de drum. Una dintre aceste soluții este amplasarea unui sistem radar cu cameră foto, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Ce alegi? Gard și radar sau să se revină la circulația pe două sensuri în zona Meșotă, unde au loc frecvent accidente? 1

Ioan Corbu: „Deloc surprinzator, dar extrem de pagubos si periculos, administratia locala alege orice altceva mai putin adoptarea unor masuri care sa aduca o calmare a traficului din zona Mesota.

Monteaza politisti culcati pe care la cateva ore decide(intelept) sa-i scoata sau garduri de protectie desi singura decizie cu efect imediat si asteptat este sa se revina la circulatia pe doua sensuri in acea zona si eventual sa monteze un semafor la intersectia Koganiceanu cu Victoriei pentru a opri vitezomanii.

Daca s-ar lua asemena masura circulatia autovehiculelor nu ar mai pune in pericol pietonii de pe trotuar(saptamana si accidentul de la inceput de an!)
PS: amenda rezultata din radar nu va consola nicio viitoare potentiala victima a vreunui accident!”

Mihai Nanu: „Ce ar fi dacă pe lângă niște radare atât de necesare prin tot orașul, pe Kogălniceanu și Toamnei s-ar putea circula pe dublu sens, de la giratoriul de pe 15 Nov de la AFI?

Brașov. Ce alegi? Gard și radar sau să se revină la circulația pe două sensuri în zona Meșotă, unde au loc frecvent accidente? 2

S-ar evita nebunia de la mall, cine coboară pe 15 Nov sa intre pe Kogălniceanu-Hărmanului sau Toamnei-Calea București? Așa s-ar mai calma și traficul. De asemenea, la intersecția Kogălniceanu-Griviței semafor inteligent care sa dea prioritate in funcție de trafic.

La Kogălniceanu cu Toamnei și Hărmanului idem. Ca sa nu mai căutăm soluții tâmpite cu garduri și cauciucuri ca la circuitele de Formula 1 și NASCAR”

Previous Story

Brașov. 20 de elevi duși la spital după ce au suferit arsuri la ochi! „La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce …”

Next Story

Brașov. Poliția, anchetă în cazul celor 20 de elevi cu arsuri la ochi. ”Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie”