Protest! „Brasovul striga: Vrem aer curat!” Mergi? Brașovul Civic: „Daca suferi din cauza poluării, hai Vineri pe 31 ianuarie in fata Primariei Brasov. Avem dreptul sa respiram aer curat in Brasov, tot timpul anului!”

Last Updated on ianuarie 27, 2020 Vineri, de la ora 9:00,  se anunță o ședință tensionată la Consiliul Local. Brașovenii se mobilizează pentru a-i trage la răspundere pe primar și consilierii locali pentru aerul poluat din oraș.

‎Corneliu Teposu‎, în grupul Brașovul Civic: „Vineri dimineață, în 31 ianuarie, va avea loc o ședință a Consiliului Local.
Cetățeanul care a fost oprit să ia cuvântul într-o ședință anterioară, Marius Dan, va merge și vineri să le ceară aleșilor noștri socoteală în ceea ce privește implementarea planului de îmbunătățirea calității aerului din Brașov.

Protest! „Brasovul striga: Vrem aer curat!” Mergi? Brașovul Civic: „Daca suferi din cauza poluării, hai Vineri pe 31 ianuarie in fata Primariei Brasov. Avem dreptul sa respiram aer curat in Brasov, tot timpul anului!” 1

Vă rog să participați la ședința de Consiliu Local dacă aveți timp și dacă vă pasă.
Tot atunci se vor dezbate bugetul, investițiile, se vor lua decizii despre bunurile FC Brașov etc”.

Brașovul Civic: „Brasovul striga: Vrem aer curat!
Zilnic respiram aer poluat in Brasov si imprejurimi. 57 % din cauze sunt poluatorii industriali.

Dupa intalnirea din 20 de decembrie, am primit promisiuni declarative de la Primar ca va rezolva problema poluarii.

Simti ca s a schimbat ceva in Brasov?

Hai sa cerem Primarului sa verifice FIECARE poluator industrial din Brasov. Il ajutam si noi, cu imagini si video.
Luni Consilierii si Primarul se aduna in Primărie la prima sedinta de Consiliu Local din anul asta.

Daca suferi din cauza poluării, hai Vineri pe 31 ianuarie in fata Primariei Brasov.

Avem dreptul sa respiram aer curat in Brasov, tot timpul anului! Presiunea civica e singura modalitate legala sa obtinem aerul pe care il meritam! ”

Previous Story

(Video) Brașov-București, cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele și cu 15 vagoane, duminică. Dan M. Costescu: „Oamenii chiar merg cu trenul, daca le oferi conditii si ii si informezi continuu!”

Next Story

Brașov vs New York. Americanii nu mai circulă cu autoturisme sau poluarea din Brașov este una industrială, masivă, pe care autoritățile o ignoră în mod criminal?