Poluarea din Brașov dublă față de Sidney, Australia! La Brașov cum se numește? Valeriu Turcan: „E o crima ce a făcut PSD, sa știe ca poluarea in București a depășit cu mult cota de avarie si sa ascundă ani de zile acest lucru opiniei publice”

Last Updated on ianuarie 10, 2020 Poluarea extremă continuă în Brașov. După perioada sărbătorilor, marii poluatori au trecut la treabă. Și e vede. Poluarea în Brașov este cel puțin dublă față de Sydney, Australia, zonă în care au loc puternicele incendii.

Brașov vs Sydney
Poluarea din Brașov dublă față de Sidney, Australia! La Brașov cum se numește? Valeriu Turcan: „E o crima ce a făcut PSD, sa știe ca poluarea in București a depășit cu mult cota de avarie si sa ascundă ani de zile acest lucru opiniei publice” 1

Poluarea din Brașov dublă față de Sidney, Australia! La Brașov cum se numește? Valeriu Turcan: „E o crima ce a făcut PSD, sa știe ca poluarea in București a depășit cu mult cota de avarie si sa ascundă ani de zile acest lucru opiniei publice” 2

‎Ovidiu Botoni‎ a scris în grupul Brașovul Civic: „Daca ieri eram scandalizați de calitatea aerului din Brașov azi este de aproape de 2 ori mai rău.
Interesant este ca legenda cromatica pentru particule PM2.5 se oprește undeva pe la 40 de unități noi in Bartolomeu am ajuns la peste 300”.
Poluarea din Brașov dublă față de Sidney, Australia! La Brașov cum se numește? Valeriu Turcan: „E o crima ce a făcut PSD, sa știe ca poluarea in București a depășit cu mult cota de avarie si sa ascundă ani de zile acest lucru opiniei publice” 3

Mihaela Neica: Toate aplicațiile ce evaluează in timp real poluarea recomanda sa nu ieșim la sport in aer liber, sa nu aerisim, să folosim purificatoare de aer…Aerul nostru brașovean e mai rău decât în Paris, București chiar și Cluj, la aceasta oră ! Este cumplit …

Valeriu Turcan: „E o crima ce a facut PSD, sa stie ca poluarea in Bucuresti a depasit cu mult cota de avarie si sa ascunda ani de zile acest lucru opiniei publice”.

La Brașov cum se numește?

Previous Story

Brașov. Marcel: „Cam așa e cu RATBV. In loc sa plece de la cap de linie Noua la 6:23, domnul șofer a tras pe dreapta !!! Următoarea plecare e la 6:30, poate pleacă ? Bineînțeles că nu, a savurat cafeluța până la 6:35, in timp ce lumea îngheța in stație”

Next Story

4 cutremure au avut loc azi în Brașov și Vrancea