Jurnalistul Dan Bucura:„Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a …”

Last Updated on ianuarie 9, 2020 Acuzații grave la adresa Primăriei în cazul autobuzelor turcești. După un an acestea au cedat.

Jurnalistul Dan Bucura: „Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a păcălit singură cu achiziția, dar cei care suferă sunt călătorii.

Jurnalistul Dan Bucura:„Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a ...” 1
„Cristina: „Autobuz linia 8 în stație la Gemenii a rămas cu roțile din fata blocate…”

Nu intru mult în date tehnice, dar modelul Firea place și altor edili. La București în autobuzele nou-nouț se murea de cald astă-vară, năvăleau aburi peste călători sau se blocau ușile. Ba chiar un mijloc de transport a pornit singur, cu șoferul fugind după el.

La Brașov s-a inventat autobuzul în care se crapă de frig, cu motorul înghețat. Manevra a ieșit abia acum la iveală. Primăria a achiziționat autobuze de la firma Menarini, cu o capacitate cilindrică de 8000 cm cubi. In caietul de sarcini se licita pentru mașini de 12.000 cm cubi. Ca sa le poată băga în parametri, italienii le-au crescut artificial, din soft, capacitatea cu pricina, până la 12.000. Desigur, manevra a fost cu voie de la beneficiarul român. Cred că înțelegem toți că acest gest s-a lăsat cu “argumente palpabile”..

Efectele prostiei cu pricina s-au văzut abia când a venit frigul. Softurile cu pricina crapă pe capete, mai ales atunci când bieții șoferi încearcă să bage niscaiva căldură în vehicule… Imaginile cu șoferii înfofoliți în pături, la volanul noilor achiziții fac deliciul internetului.

Jurnalistul Dan Bucura:„Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a ...” 2
Alina: „Azi mi-am adus aminte de copilărie când mergeam la țară cu rata”.

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Primăria a luat un credit pe 10 ani pentru plata acelor mizerii, iar durata lor de viață, dată de producător, este de 3 ani!! Cel puțin așa scrie in documente…”

Realitatea De Brasov: „Mănuşi, haine groase şi picioarele învelite cu o pătură! Acesta este “echipamentul de muncă” al şoferilor RAT Braşov, în zilele geroase! 🥶😳😟
SURSA VIDEO: IOAN BOBIŢ”

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Au vrut să împuște ursulețul de pe Părtia Clăbucet din Predeal?! Ursoaica și puiul ei vor fi capturați și realocați 

Next Story

Accident Brașov. Microbuz cu 7 copii la bord, accident pe drumul spre Poiana Brașov