Gara Brașov transformată într-un fel de Mall pentru modernizare. CFR nu o dă Primăriei pentru investiții

Last Updated on ianuarie 13, 2020 CFR refuză în continuare să predea Gara în administrare Primăriei Brașov și încearcă un concept nou de modernizare. O predă unui investitor care să o modernizeze și să o transforme într-un fel de Mall.

CFR o scoate la închiriat în scop comercial, iar chiriașul va trebui să investească o sumă de 4,3 milioane de euro în reamenajări, respectiv în modernizarea spațiului, anunță bizbrasov.ro.

Gara Brașov transformată într-un fel de Mall pentru modernizare. CFR nu o dă Primăriei pentru investiții 1

Închirierea se va face pe o perioadă de 10 ani cu posibilitatea de prelungire încă cinci ani, iar în conformitate cu un anunț al companiei feroviare, prețul de închiriere pleacă de la suma de 31,23 lei/mp/lună, fără TVA, pentru o suprafață de 3.780,56 mp destinată activităților comerciale și prestărilor de servicii și de la 21 lei/mp/lună pentru spațiul de 102,83 mp destinat vânzării de bilete și informării călătorilor.

„Investiția se amortizează pe perioada duratei de închiriere a suprafețelor închiriate, iar la expirarea contractului va fi predată SNCFR, fără plată. În vederea participării la licitație este necesară achiziționarea caietului de sarcini și a instrucțiunilor pentru ofertanți, unde se regăsesc criteriile de selecție a ofertanților, valoarea taxelor ce trebuie achitate.

Instrucțiunile pentru ofertanți și caietul de sarcini se pot procura de la sediul Sucursalei Regionala CF Brașov – Sivizia Comercială – Serviciul Valorificare Active”, se precizează în anunțul de licitație.

Previous Story

Video Brașov. „Fântână arteziană” pe Mureșenilor. Apa oprită în Centru. Reacție Compania Apa

Next Story

Brașov. Dispăruți. Doi copii au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul a fost găsit în râul Olt