Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de…”

Last Updated on ianuarie 3, 2020 Trotuarele din Brașov sunt înghețate și pun în pericol sănătatea cetățenilor. Atât autoritățile, cât și cetățenii responsabili par a-și neglija datoria de a curăța trotuarele.

Robert Lazar a scris pe Facebook: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie.

Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 1

Fie că vorbim de trotuare pe care ar trebui să le curețe autoritățile locale, asociațiile de proprietari sau firmele din Brașov, pietonul are de pierdut de pe urma delăsării.

Aștept amenzi drastice iarna asta și din partea Primăriei, containere cu material antiderapant prin cartiere, material care să poată fi folosit de asociațiile de proprietari dar și de brașoveni pentru a curăța trotuarele.”

Giorgiana Stancu a scris: „Asa arata scarile de langa parcarea Regina Maria. De trotuare nu mai zic, la fel. Oare doar carosabilul este in grija primariei?

Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 2 Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 3 Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 4 Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 5 Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de...” 6

 

Pietonii nu merita acelasi respect ca soferii?”

Previous Story

Brașov. „Curățăm Tâmpa de gunoaie”. Robert Lazar: „Ultimul revelion în grup pe care-l mai organizez. Unii oameni n-au nicio treabă cu bunul simț…”

Next Story

(Video) Record. Blocaj fără precedent pe Valea Prahovei: Coada de mașini a măsurat 43 de kilometri