Brașov. Un tânăr din București a murit pe pârtia din Predeal după ce a furat un snowmobil

Last Updated on ianuarie 26, 2020 Un tânăr din București a murit pe pârtia din Predeal după ce, împreună cu un prieten, a furat un snowmobil și a lovit un chioșc aflat în apropiere.

În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza pârtiei, anunță Digi 24.

Brașov. Un tânăr din București a murit pe pârtia din Predeal după ce a furat un snowmobil 1
(foto brasovtv.com)

Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior, fiind declarat decesul acestuia.

Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul medical, ulterior fiind prezentat la spital pentru investigații medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt în scop de folosință”,”vătămare corporală din culpă” și “ucidere din culpă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Previous Story

Foto Brașov. Se taie pădurile la greu. George: „Drumul forestier Noua – Valea Larga cu care se lauda unii politicieni locali. Iata scopul real al acestor drumuri”

Next Story

Brașov. Bărbat dispărut găsit mot într-un pârâu! Sora bărbatului a anunţat că nu l-a mai putut contacta din octombrie