Brașov. Poliția s-a autosesizat în cazul unui șofer care și-ar fi „cumpărat” o stradă. Bianca: „Daca ii atragi atenția șoferului devine agresiv spunând că este locatar in zona ! Foarte periculos pentru ca este exact lângă scoală si stația RAT. Am si …”

Last Updated on ianuarie 31, 2020 IPJ Brașov s-a autosesizat în cazul unui șofer care și-ar fi „cumpărat” o stradă în Brașov.

Pe grupul de Facebook INFO-TRAFIC Brasov, Bianca M. a scris : „Masina Bv 45 … circulând pe contrasens pe strada Brazilor, drum cu sens unic!
Daca ii atragi atenția șoferului devine agresiv spunând că este locatar in zona !

Brașov. Poliția s-a autosesizat în cazul unui șofer care și-ar fi „cumpărat” o stradă. Bianca: „Daca ii atragi atenția șoferului devine agresiv spunând că este locatar in zona ! Foarte periculos pentru ca este exact lângă scoală si stația RAT. Am si ...” 1

Foarte periculos pentru ca este exact lângă scoală si stația RAT.
Am si film care atestă că mașina merge si face cu farurile la șoferii care merg regulamentar sa se ferească de el.
Poate se sesizează IPJ BRASOV”

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto şi clarificarea stării de fapt”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit bzb.ro.

Previous Story

(Video) Poluare Brașov. Protest în fața Primăriei. Marius Dan‎: „Suntem aici pana obținem Aer Curat Tot Timpul Anului!”

Next Story

Brașov. Daia: „A mai pățit cineva acest lucru? În jurul orei 8 au sunat la ușa doi indivizi, în civil unul cu vestă reflectorizantă. Am crezut că sunt de la poliție. Mă informau cu privire la electrica să le prezint o factură de la electrica bla- bla. Nu s-au legitimat, nu nimic. Foarte dubios, dacă deschidea un copil în locul meu…poate căuta o …”